Leverette. Je normální, že ms ještě nepřišla?

7. črc 2022

Ahoj, beru antikoncepci leverette a dnes vezmu 3 placebo pilulku a krvácení ještě nepřišlo. Je to normální? Nebo mám ještě počkat?

eloise02
7. črc 2022

Na co chceš čekat? Vůbec nechápu dotaz, vždyť to užívání je naprosto jednoduché, 21 dní bereš prášky, 7 dní placebo.

autor
7. črc 2022

@eloise02 ptám se zda ještě počkat zda krvácení během pauzy přijde nebo ne pokud nepřišlo dnes

tasimia
7. črc 2022

Je ;).

autor
7. črc 2022

@tasimia minulý měsíc jsem začala krvácet večer na 3 den ale měla jsem i krvavý hlen před tím, než se spustilo krvácení a dnes nic tak mám troška strach

tasimia
7. črc 2022

Mi kolikrát ms začne na začátku nového plata ;)

autor
7. črc 2022

@tasimia diky, když by nepřišla objednám se k doktorce

eloise02
7. črc 2022

Myslím, že to trochu přeháníš, také dostávám menstruaci třeba až pátý, šestý den a to ještě tak slabou, že mi v ten stejný den často i skončí. U tebe je to teprve třetí den. Některé druhy antikoncepce menstruaci utlumují a člověk nemusí třeba menstruovat vůbec. Nehrotila bych to.

autor
7. črc 2022

@eloise02 Objevil se mi teď krvavý hlen tak uvidím. Před antikoncepcí jsem měla ms, která trvala tak 4 dny, takže je možné, že teď může trvat pouze den.

fouskovi
7. črc 2022

Dostat ani nemusíte mě už se to stalo několikrát

autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
autor
8. črc 2022

@tasimia tak ms přišla dnes ráno a je poměrně dost silná ale bez bolesti. Je to normální? Prý při antikoncepci by to mělo být jen špinění

tasimia
8. črc 2022

Proc myslíš, ze by si mela jen spinit? Ja mám normálně ms.. klasickou.

autor
10. črc 2022

@tasimia nevím proč si to myslím. Jak dlouho ti trvá ms při antikoncepci?

tasimia
10. črc 2022

5-7 dní, jak kdy ;)

autor
12. črc 2022

@tasimia děkuji, mně trvala 3 dní a teď už jen mírně špinim. Dnes jsem vzala první aktivní pilulku tak snad špinění skončí.