Ahojky holky,
chtěla bych se zeptat která antikoncepce Vám vyhovuje / vyhovovala? 🙂
Brala jsem Triregol, ale zdálo se mi, že jsem po něm přibrala i když jsem ho brala poměrně dost dlouho.
Po neúspěšném těhotenství chci znova antikoncepci.. Jen nevím jestli si mám vzít tu samou, nebo vyzkoušet něco jiného. 😉
Tak s tou chutí na sex s Tebou plně souhlasím. Když jsem brala tak jsem to měla taky tak a néé jen já ale i kamarádky.
Potom co jsem vysadila, chuť na sex se vrátila. Takže to bylo ok. Děkuji za radu, podívám se na ně 🙂
Já jsem byla spokojená s Jeanine. Nepřibrala jsem po ní ani deko a skvěle fungovala na pleť a bolesti při menstruaci. Po vysazení jsem otěhotněla hned druhý měsíc. Nevýhodou bylo, že jsem jejím vlivem občas menstruaci vůbec nedostala. Ale to se stalo asi třikrát za pět let.
já jsem x let (snad 9 let) brala jednu - lyndynette, pak jsem otěhotněla a po porodu se k ní zase vrátila,ale asi na rok a kousek, pak jsem vysadila, po čase jsme chtěli druhé,po porodu jsem se už k žádné antikoncepci nevrátila, až teď, po 3,5letech po druhém porodu jsem si nechala napsat antiko,ale jinou než jsem měla - jangee a čekám až dorazí MS .Chtěla jsem zkusit jinou bo mi přišlo, že u té co jsem brala mi odešla chuť na sex, i když dle dr. je to blbost,ale já si myslím svoje 😀 uvidím s touto