Dobrý den ☺ Vím, že už se tu mirena několikrát řešila, ale nenašla jsem přesně to co mě zajímá... Mám po dvojčátkach mirenu, teprve asi 10 dnů... Lehce špiním což je prý normální, a sem tam zabolelo bříško, ale dnes jsem měla první pohlavní styk a ty křeče jsou fakt docela síla, musela jsem si vzít léky od bolesti a teď se kroutím nad holčičkama a musím fungovat... Myslíte, že je to normální? Nejsem žádná hysterka, bolest preziju, ale bojím se, aby nebylo něco špatně... A to partner nemá velkou výbavu a byl opatrný... Měla jste některa podobnou zkušenost? Děkuju Adriana
Jako sex byl fajn jako vždy 😀 Ale teď mě teda humor přešel 😕
Me dnes doktor rikal, ze pokud by bolesti přetrvávaly do zitra, mam se zastavit a ze me zkoukne. Tak bych to asi řešila podobne-pokud vas to bude bolet jeste zitra, raději bych pro jistotu zašla na gyndu, pro klid na duši. Ale snad to bude ok, treba si jeste tělo uplne nezvyklo a tímhle způsobem se brání 🙂
Já mu dám obranu proti zázraku za 6 tisíc 😂 Vzhledem k tomu, že jsem otěhotněla přes prášky tak jsem chtěla nějakej lepší kalibr ☺
Ja teda pres prášky neotehotnela, ale zapominala jsen je papat a to me sra*o furt na to myslet :D A me teda stala 4600,-. Nechapu, ze co doktor, to jiná cena :o Asi je každý jinej skrblik a každý si učtuje jinak za zavedení :D
Ahoj, já mám Mirenu rok (a měla jsem ji už před druhým těhu), nikdy jsem takové problémy jak popisuješ neměla, takže bych to asi řešila. Špinila jsem vždy cca první 3 měsíce (střídavě), od té doby ms nemám. Myslím, že když je správně zavedena, neměla by o ní žena vůbec vědět, já tedy nevím 🙂 a ještě se zeptám, 6tis.? Já ji u nás v lékárně měla za 3600 a to mi ještě nabízel "náhražku" za necelé 3tis. to jsem odmítla.
@paulito Achjo... No to, že je můj doktor na prachy vím už dlouho, ale v těhu s dvojčátkama jsem na něj nedala dopustit, staral se o mě fakt moc dobře... Akorát mě zarazila věta, že mám malinkou dělohu, že by ani nepoznal, že tam byla dvojčátka, a kamarádce nechtěla doktorka mirenu zavést, protože má prý malou dělohu 😕 Tak já fakt nevím... Teď už je mi líp, ale to je téma třema ibáčema co jsem spolykala, abych mohla být máma bez omezení ☺
Já jsem to měla takhle nějak i v pozdějším těhu... Že když jsem se udělala tak bezprostředně po tom mě začly křeče v břiše, ale jen teda minutu nebo dvě...Achjo
Ahoj, mám Mirenu zavedenou téměř rok. Taky jsem se těšila na zázrak za 6 tisíc.. Taky jsem za ni tak zaplatila. Byla jsem nadšená z vidiny absence menstruace. Hm a jak to dopadlo? Mám jí pořád.. Určitě slabší, ale stejně dlouho, což je u mě klidně 8 , 9 dní :(.. Ale bolesti, křeče atd. s tím teda zkušennosti nemám...
Ja mam Mirenu od dnešního rána, tak cekam co a jak bude. Břicho me jeste trošku boli, ale uz je to lepší a spinim docela dost, je to spise na vložku nez na intimku. A sex, ten raději necham "az" na zitra :D Jsem zvědavá, jaké to bude...