Ahoj, zajima mě kdo bral a co to obnaselo.. prý není vhodná, tak nevím.. ja bych ji už docela potřebovala nasadit, ale syn je na prsu závislý (22 m) dekuji
@lencaa11 Já chci klasickou co jsem brala prave driv no..
Tak jsem si teď koupila pharmatex, alespoň něco
Tak jedině toto a nebo se poradit s lékařem skrz HA zda by vám ji napsal znova
@lencaa11 Já jsem to zkusila a prý až prestanu kojit😔
Aha tak to pak jedině se opravdu chránit jinak než přestanete kojit
@lencaa11 jedine, nejhorší je ale na tom to, ze jsem byla dlouho bez chlapa a teď když je, tak jsem nenasytná, víkend mi hlídala syna babička s dedou a já už mohla pomalu kupovat další pharmatex😀😭
Tak to chápu no tak co třeba nehormonalni tělísko
Kojení není spolehlivou metodou, pro kojící ženy jsou vhodné formy gestagenní antikoncepce nebo nitroděložní tělísko uvolňující hormon-gestagen,“
@lencaa11 To nechci.. u nás v rodině to měly dvě a buď jim zarostlo i když ho neměly ani 4 roky a nebo prý to udělalo neplechu 😭
A proč si nenecháš napsat tu, která je vhodná při kojení?
Až přestaneš kojit, tak se zase vrátíš k té svojí...
Tak zas to že jedné to nedělalo dobře neznamena že i vám to bude dělat bordel každá jsme jiná tak zas vyzkoušet to a nebo jít do HA pro ty kojici
Tak to je přesně to samé jako jedna napíše nesedí mi tělísko druhá napíše nesedí mi kondom a třetí napíše nechci prášky jak jsem psala každá jsme jiná kazde pracuje telo jinak proto pisu že možnost je vyzkoušet to a když to třeba nesedne 6 měsíců od zavedení tak jasně vyměnit a dát něco jiného člověk nemůže hodnotit něco co sám nevyzkousel na sobe ☘️☘️( já mám teda druhé nehormonalni a jsem spokojená na 100% na nic nemyslím mám klid a užívat si můžu kdy chcem s manzelem ) HA jsem měla před prvním mimcem a po prvním porodu ale po druhém porodu šup telisko a neměnila bych )
@lencaa11 Přesně ❤️❤️
A co injekce depo provera?
@klokanka31 Injekci jsem chtěla, ale gynekolog mi řekl, ze by mi ji ještě nerad dával, jestli chci ještě dítě ať si ji ještě nedávám. Přitom teta měla injekci a 3 děti má i po té injekci 😀 tak nevím proč mně ji nedá😭😀
Behem kojeni jsem brala antikoncepci Azalia a naprosto bez problémů, domluvila jsem se s gynekolozkou a beru ji i ted a to uz dva roky nekojim.
Já měla při kojení mirenu, dala jsem si ji hned po sestinedeli
Mě ji doktorka taky dala bez problému...🤔
Kdysi jsem brala antikoncepci která se může při kojení a menstruaci jsem neměla vůbec.. Nebo můžete použít kondom,to budeš mít bez starostí.
@izz76 Kondom ne eeee fuj🤣😭
Holky a krvacely jste? Nebo to je fakt jako klasická antina, akorát se muze brát při kojeni a když ji furt berete tak nemáte menstruaci?
Brala jsem Azalii, absolutně bez komplikací. A bere se bez přestání. MS jsem neměla, ale těžko říct, jestli to bylo HA nebo kojením 🤷🏻♀️
Beru Evelien už rok, bere se nonstop a vše bez problémů 🙂
@kiluau Já právě MS první dostala teď skoro po dvou letech a už ji nechci 😭😀 tak se toho bojim
Buď zkusíš jinou HA nebo se budete chránit jinak. Já už roky HA neberu. Přítel si prostě dává pozor, kondom nepoužíváme ani nic jiného. Máme 19 měsíčního chlapečka, také kojím a na HA se ani doktorka na kontrole neptala, jestli chci napsat.
@ferda90 Tak to máš muj obdiv! Já prave nechci aby se hlídal- hezky řečeno. 😀
Takže mu v pondělí zavolam a uvidíme co vymysli. Děkuji ❤️
Odstavit a nasadot hormonální antikoncepci, při kojení bych se dost bála teda
Proč by ti gynekolog nerad dával injekci? Buď ještě uvažuješ o dalším - a pak bych to tak extrémně s ochranou neřešila, tam pak kojení snižuje šanci otěhotnění a když i přes kojení otěhotníš, není to problém - anebo neuvažuješ a pak zase není problém ta ochrana, ne?
Hlídání není spolehlivá antikoncepce, může se to vymstít klidně po několika letech.
HA pro kojící , Evelien,jsem brala,ale vůbec mi nesedla. Kombinovali jsme pak rok stm a kondom, než jsem ve 3 letech odstavila a nasadila klasickou HA.
Je HA která se dá používat pri kojeni má min.hormonu