Jaydess a těhotenský test. Máte zkušenost s vymizením MS?

martinatrg
20. lis 2023

Dobrý den,

Už 5. měsíc mám hormonální telisko Jaydess. Predtim jsem krvacela často a nepravidelně.
Tento měsíc ale vůbec.
Zpoždění menstruace tedy už 16.
Testy jsem dělala (příkladam k příspěvku)
A jsou dle mého negativní.
Mate podobnou zkušenost vymizení menstruace? Je to v pořádku? 🙂

Díky moc.

veroniquecz
20. lis 2023

@martinatrg u hormo tělíska je to běžné.

lencaa11
20. lis 2023

@martinatrg u tělíska se to stává max bych pro svůj klid udělala ještě za par dní nový test

dashyyy
21. lis 2023

Já mám Jaydess těsně před výměnou a vymizela mi MS až teďka konci životnosti, ale vymizela.. byla jsem na preventivce a dr. říkal, že se to prostě stává.. někdo má menstruaci celkem běžnou, někdo slabou, někdo jen občas, někdo vůbec

martinatrg
autor
21. lis 2023

@dashyyy takže myslíte, ze těhotenství je vyloučené?
Nechala jsem si dat telisko pravé kvůli tomu.

dashyyy
21. lis 2023

@martinatrg vyloučené není, tělísko není 100% ochrana.. zrovna na tý preventivce jsme se o tom s dr bavili.. říkal, že u mireny má za asi 20 let praxe 3 miminka, Jaydess co je na trhu tak dvě.. stát se může.. podle tvého testu a délky zpoždění bych ale byla v klidu, budeš nejspíš ten případ, kdy MS vymizí

lencaa11
21. lis 2023

@martinatrg ani telisko není 100% tak že zatím podle testu to vypadá je negativní ale pro svůj klid bych jo ještě zopakovala a když bude negativní tak je možné že Ms se zastavila a nebo taky jen zpozdila Ms někdy Ms chodí různé

martinatrg
autor
21. lis 2023

@lencaa11 tak kdyby tam něco na testu mělo být, tak 2 týdny a něco od zpoždění by určitě ukázalo plnou čáru ne?

veroniquecz
21. lis 2023

@lencaa11 16 dni zpoždění a čistý test? To fakt nebude těhotenství….