Ahoj,
zajímalo by mě jakou antikoncepci máte, pokud už nechcete mít děti? My máme dvě holky a myslím, že to stačí (nevím, tedy jestli to za čas nezměníme... 😉 )
Prášky, tělísko, injekce? Do prášků se mi moc nechce a z tělíska mám blbej pocit.
Jakou máte?
já mám nehormonální tělísko,prášky ani injekce mít nemůžu
ja slysela o implantatu ... http://www.docsimon.cz/zbozi/riselle-implantat-...
mam taky dve deti,ale zatim nevim co zvolim..s aplikaci se to pohybuje kolem 5000,- a je to na 3-5 let..musis si dat pozor abys nepribrala..nejak se to nema obalit tukem-implantat se dvaa pod lokalnim umrtvenim do vnitrni strany paze. drive sem mela antikoncepci yadine..injekce mi mudr nedoporucil .a z teliska mam taky spatny pocit-spineni,vypadne,zaroste atd..
Já beru normálně HA pilulky(Yadine),ale slyšela jsem o náplasti a dost si jí holky chválí 🙂
tak já šla do Mireny (horm.nitroděložní tělísko), dr mi řekla, že je to momentálně ten nejlepší druh antikoncepce na trhu. Jsem moc spokojená, mám ho od konce listopadu, dva týdny jsem krvácela, pak už nic, dneska jsem byla na kontrolním UTZ, jestli je tam kde má být. Vše je v pořádku..
já už hormony nechci, tělísko také ne v mém okolí mám několik důkazů o jeho "spolehlivosti";) tak jsem šla do tohoto a zatím spokojenost http://www.pesarfemcap.cz/menu-coje
Já mám Implanon, to je to tělísko, co se píchá pod kůži na ruce a taky si nestěžuju. Aplikace naprosto bezbolestná, krvácení žádné, Mám ho od října, je na 3 roky, cena 5 tis.
Já nedám dopustit na kondomy.
Ahoj, nevím jak moc jste rozhodnuti už nemít děti.. my na 100%,takže můj muž šel po narození druhé dcery na vasektomii. Už to budou čtyři roky a je to k nezaplacení 😉
Injekce ty jsou 100%
@hrosarna poslala jsem vam zprávu
@ivaanka můžu se zeptat, zda s tímto druhem antikoncepce máte normálně pravidelnou ms?
@leilinka1234 Ano, měla jsem, ale telisko uz je venku 5 let a teď používám náplastí a jsem naprosto spokojena.
Tělísko , není se ceho bát
Čekám třetí dítě a uvažuji nad podvázáním vejcovodů.
Slyšela jsem i o injekci, každý 3 měsíce vám gynekolog dá injekci a myslím že od poslední injekce se nemůže otěhotnět 10 měsíců. Když se bere déle tak pak už se nemusí otěhotnět vůbec.
posli chlapa na vasektomii a mas pokoj, beh hormonu sracek a vedlejsich ucinku, pro pripad ze se jednou zblaznite se da nechat zamrazit..
My už další děti 100% nechceme a to ani v případě, že bychom se rozvedli a měli nové partnery, takže muž šel na vasektomii, už to jsou 3 roky a spokojenost
já mám jedno dítě,druhé neplánujeme a beru antiko....já ho brala i před těhu 12 let