Jak to udělat, abych neměla menstruaci během svatby?

lilavatty
25. dub 2015

Ahoj holčiny, mám dotaz.... 23.5. máme se snoubencem svatbu. Ale poslední prášek (placebo) z platíčka doberu už 15.5. A jelikož pak chceme mimi, tak další HA nechci. Ale zároveň mám strach,, že tím jak je vysadím, tak menstruace může přijít kdykoliv, tím pádem i na svatbu.A to nechci☹ Právě že mám poslední platíčko a další balení se mi kvůli svatbě kupovat nechce....poraďte jak to udělat.... Existuje třeba něco jiného, co sin vzít a ten týden,nemít menstruaci??
Díky

carrie_b
25. dub 2015

Asi si nechat napsat dalsi krabicku a nedobrat.. I kdyz bys brala neco jen 7 dni, muzes to dostat na svatbe nebo den dva po ni, coz nevim, jestli je v obdobi libanek ok. Neslo by ji prestat brat hned, abys to dostala co nejdriv? Ale zase je riziko, ze se ti zhorsi plet apod☹. Nebo se zkusit zeptat na gynde, jestli to jde resit treba nejakou injekci.

zo_ja
25. dub 2015

Tak co to brát ještě holt o měsíc dýl? Asi je lepší udržet to v pravidelnosti než s tím přestat po 7 dnech... Ono i tak to vysazení je pro tělo dost záhul, tak bych ho spíš držela v pravidelném rytmu.
Nějaký další injekce ap. mi nepřijdou moc optimální, když chcete brzo mimi, je to jen další chemie, ale zase jiná, zásah do cyklu, může ho to rozhodit zas úplně jinak a na dýl.

mandarinkka
25. dub 2015

@lilavatty Já jsem měla podobný problém, vysadila jsem prášky, menstruace mi vycházela na týden před svatbou, tak jsem byla v klidu, ale nakonec se opozdila a dostala jsem to ráno přímo ve svatební den... A není to fakt nic moc🙂 Já bych se být tebou taky zeptala na tu injekci na gyndě, hodně kamarádek si jí nechává dát, když jedou na dovolenou, neměl by v tom být problém🙂