zdravím, užívám antikoncepci leverette ale poslední 2 měsíce můj „menzes“ trvá 2 dny. I to je jen silnější špinění. Mám to tedy považovat za menses? Měla jste to některá podobně? Užívám ji 7 m měsíců a zdá se mi to krátká doba na to aby se mi takto zkrátilo a zeslabilo krvácení
@jjasmina všude čtu, že některé ženy mohou mít jen špinění. Ale zkusím zavolat přes týden gynekologové
No raději se poradte s lékařem, kamarádka svoje špinění při antikonceoci považovala za ms a skoncila na pohotovosti. Bohužel to neřešila měsíce
Nehrotila bych to, já při antikoncepci mám tak slabou menstruaci, že někdy trvá třeba jen pár hodin a taky je to jen slabé, růžové cosi na papíru. Doktorka říkala, že je to naprosto v pořádku.
Žádnou MS nemáš, pouze pseudoMS. Silnější špinění je absolutně ok. Při braní HA se to skoro netvoří sliznice, tedy ani není důvod, pro nějaké krvácení. Stačí to brát první měsíc pro tento efekt .-)
@jjasmina proč? když se můžu zeptat
@blondynka400
@eloise02 Děkuji holky, u mě to záleží na měsíci. Jednou mám krvácení silnější, jednou slabší
Neměla klasickou menstruaci několik měsíců a najednou začala strašně krvácet, musela si volat sanitu, v nemocnici ji spodek vycistili. Já teda měla antinu, kdy jsem měla normal ms v pauze
@jjasmina jo tak, já mám krvácení, avšak je slabé. Občas mám špinění. Ale tak zkusím zavolat doktorke
@jjasmina a co to bylo za HA? Nevím o tom, že by existovala HA, aby jsi u toho měla MS 😀 K tomu musí proběhnout ovulace, narůst sliznice a přesně toto HA blokuje. To že je to periodické krvácení po dobrání tablety v pauze je běžné, je to tak skoro u všech HA, ale není to pravá MS.
@blondynka400 jenže ona v te pauze pouze spinila několik měsíců, říkejte si tomu jak chcete, naštěstí je po zákroku v pořádku ❤️
@blondynka400 takže je Naprosto v pořádku pokud mám během pauzy jen dvoudenní silnější špinění ?
Poradila bych se s gynekologem