Tělísko sem si dala kvůli tomu,že bych na prášky zapomínala a taky,že sem druhé nechtěla (měla sem dost toho jednoho 😀). No ,ale teď je jiná situace a chtěli by sme sourozence pro našeho Picina . Tak by mě zajímalo jak rychle se dá po vyjmutí otěhotnět.Je to jako u klasické antikoncepce ,nebo je to delší čekání?Děkuji za odpovědi!!!
Měla jsem nehormonální a otěhotněla jsem 2 měsíc po vyndání
Já měla mirenu, cca 3 týdny po vyndání jsem měla první menses ( velmi slabý) a další měsíc už jsem byla těhotná. Dle mé doktorky, se po tělísku do jiného stavu přijde rychleji než po práškách.
Doktor mi řekl, že právě asi měsíc nebo dva po vyndání je nejvyšší možnost otěhotnět, protože se podráždí hormony...já otěhotněla asi deset dní po vyndání 🙂
Tak to jste mi udělaly radost! Zítra chci jít k doktorce a nechat si tělísko vyndat, mám ho sice jenom 8 měsíců, ale právě jsme se rozhodli s manželem, že do toho půjdem znovu, tak doufám, že půjde vytáhnou a že otěhotníme velmi brzy!
Ja mam vytahlou mirenu uz 8 měsíců a pořád nic ☹
Otázka je jaké tělísko. Já měla nehormonální tělísko a po jeho vyndání se dá otěhotnět ihned. My tedy ještě skoro 3 roky praktikovali úspěšně přerušovanou soulož, ale jak jsme se do toho pustili naplno, tak jsem otěhotněla prakticky ihned - do 4 měsíců 🙂
Moje doktorka říká, že i po hormonálním tělísku se dá otěhotnět prakticky hned 🙂 Několik takových případů v ordinaci už měla, pravděpodobnost je rozhodně vyšší než po práškách...hodně štěstí!
Tak ja vyndanou pul roku a nic se nedeje...👎
Jak dlouho po vyndani teliska se da otehotnet?zkousela jsem 2 testy ale u papiroveho mi vyšla jedna carka a u normalniho do proudu moči mi vyšli dve jedna silná a duch☹
Já dva měsíce bez teliska a též zatím nic😔
a tys měla hormonální? 🙂 záleží asi po jakym... já měla nehormonální a jsem těhotná, 3 měsíc po vyndání 🙂