Ahoj maminky potrebovala bych radu,jak nejlépe se pripravit na těhotenství? Moc děkuji. 🤰 ❤
Nijak. Ja dodrzovala vse co bylo mozne a co se nevylucovalo. Jidlo, pohyb, ziv.styl a i pres to nam musela pomoci medicina...takze drzim palce. Idealni priprava neexistuje 🙂
Taky jsem se nijak extra nepřipravovala, jen listovku měsíc dopředu, dýl jsem nestihla. Taky Femibion jsem brala v těhotenství, ale nijak extra poctivě.
@katdav Nijak jsem se nepripravovala. Pokud je vse v poradku tak neni podle me treba delat nejake silene pripravy, mozna tak tu kyselinu listovou, ale ja jsem ji zacala brat az v druhem mesici, ani jsem nevedela ze jsem tehotna 🙂. Nestresovat se 🙂. Vsechno pujde, chce to pohodu a klid. Jo a co se osvedcilo kamaradce, tak nemyslet na to, zarizovat Vanoce nebo ona zarizovala svatbu, roky se jim nedarilo a po svatbe prisla ze je tehotna 🙂
Vůbec se nazabyvej otázkou tehu,psychika udělá hodně,takze funguj a nepozoruj se.jedinna rada,po sexu se min 4h neumyvej,jinak zmenis pH a usmrtis závodníky ;D
Chce to klid a nepremyslet nad Tim, cim Vic to chces tak tim min to jde. Ja prvni 4 mesice vse soustredila na to a neslo to. Pak jsem to uplne vypustila a hned nasledujici mesic uz byl skritek. A vyborna je kyselina listova a vitaminy doporucuji protoze jidlem vsechny vitaminy nedoplnis
Také se s přítelem snažíme, prášky jsem vysadila v srpnu a stále nic, je pravda, že jsem se na to moc upnula. Snažím se zaměstnat a nemyslet na to, ale nějak se mi to nedaří, každá další menstruace je pro mě demotivující ☹. Vitamíny beru jen listovku.
Zkus na netu SI najit ruzne rady jak otehotnet. Ja mela prevracenou delohu takze to slo hodne spatne. Na netu jsem nasla rady jak tomu pomoc a rekla jsem si ze nemam co ztratit kdyz nezkusim a vyslo to.
@katdav doporučuji kyselinu listovou