Jak nejlépe otěhotnět?

katdav
5. pro 2017

Ahoj maminky potrebovala bych radu,jak nejlépe se pripravit na těhotenství? Moc děkuji. 🤰 ❤

barunka1985
5. pro 2017

@katdav doporučuji kyselinu listovou

alenkara
5. pro 2017

@katdav Zdravá strava bohatá na listovou zeleninu, ořechy, ovoce, bílkoviny, střídmý pohyb (procházky, olabavii, jóga). Papat med, mateří kašičku, pít kontryhelovy čaj (vždy od začátku do poloviny cyklu) a mít se ráda 😘

katdav
autor
5. pro 2017

@alenkara Ou toho je nějak moooc,ale děkuji,vyzkouším. ;)

absintka19
5. pro 2017

Nijak. Ja dodrzovala vse co bylo mozne a co se nevylucovalo. Jidlo, pohyb, ziv.styl a i pres to nam musela pomoci medicina...takze drzim palce. Idealni priprava neexistuje 🙂

nafuka
5. pro 2017

Taky jsem se nijak extra nepřipravovala, jen listovku měsíc dopředu, dýl jsem nestihla. Taky Femibion jsem brala v těhotenství, ale nijak extra poctivě.

poah
Autor odpověď smazal
Zobraz
robin92
6. pro 2017

@katdav Nijak jsem se nepripravovala. Pokud je vse v poradku tak neni podle me treba delat nejake silene pripravy, mozna tak tu kyselinu listovou, ale ja jsem ji zacala brat az v druhem mesici, ani jsem nevedela ze jsem tehotna 🙂. Nestresovat se 🙂. Vsechno pujde, chce to pohodu a klid. Jo a co se osvedcilo kamaradce, tak nemyslet na to, zarizovat Vanoce nebo ona zarizovala svatbu, roky se jim nedarilo a po svatbe prisla ze je tehotna 🙂

amoretspes
6. pro 2017

Vůbec se nazabyvej otázkou tehu,psychika udělá hodně,takze funguj a nepozoruj se.jedinna rada,po sexu se min 4h neumyvej,jinak zmenis pH a usmrtis závodníky ;D

aja55
6. pro 2017

Chce to klid a nepremyslet nad Tim, cim Vic to chces tak tim min to jde. Ja prvni 4 mesice vse soustredila na to a neslo to. Pak jsem to uplne vypustila a hned nasledujici mesic uz byl skritek. A vyborna je kyselina listova a vitaminy doporucuji protoze jidlem vsechny vitaminy nedoplnis

eva.85
8. pro 2017

Také se s přítelem snažíme, prášky jsem vysadila v srpnu a stále nic, je pravda, že jsem se na to moc upnula. Snažím se zaměstnat a nemyslet na to, ale nějak se mi to nedaří, každá další menstruace je pro mě demotivující ☹. Vitamíny beru jen listovku.

aja55
8. pro 2017

Zkus na netu SI najit ruzne rady jak otehotnet. Ja mela prevracenou delohu takze to slo hodne spatne. Na netu jsem nasla rady jak tomu pomoc a rekla jsem si ze nemam co ztratit kdyz nezkusim a vyslo to.