Zdravím vás,beru antikoncepci,mám ale jeden problém po porodu nemám vubec chut na sex,vubec mi nechybí,,, četla jsem že to muže být i antikoncepcí tak bych chtěla HA zkusit a vysadit,,, nevím ale jak jinak se chránit,,,manžel nerad kondom,,, 😉 máte s tím někdo zkušenost? máme dvě děti ,třetí ještě plánujem ale tedka ještě ne,,,,prozatím,,,
Ahoj, ja misto kondomu radsi Pharmatex (krem nebo globule z lekarny), i podle gyndare pomerne spolehlivy.
Jinak u me je HA zabijak libida stoprocentne 😉
Možná by ještě pomohlo promluvit si s doktorem a změnit HA. Jinak se mi ten Pharmatex jeví jako dobrá varianta
ahoj, tak tento problém mám aj ja s HA nemám skoro žiadnu chuť na sex, už som skúšala viaceré značky a vôbec to nepomohlo, už pár mesiacov chcem HA vysadiť ale ešte nechcem otehotnieť, teda nie že by som nechcela ale svadbu s mojim drahym máme až budúci rok a všetci tvrdia že je lepšie do svadby počkať tak čakám 😀 ale tie tabletky fakt už brať nechcem a kondomy určite budeme zabúdať kupovať 😀 tak neviem a čo je to ten Pharmatex?
Myslím, že to může být antikoncepcí, já loni po vysazení byla najednou jak dračice 😀 No nejlíp to vidím na ten kondom, manžovi dřív taky vadil, ale časem uznal, že to byl jen předsudek, že prakticky žádný rozdíl není. A je to podle mého názoru nejjednodušší a nejjistější 😉