Jak dlouho před snažením jste přestaly brát antikoncepci?

matulka93
26. srp 2014

Ahoj, Vím,že je to individuální( podle antikoncepce) ae chci mít alespon nějakou představu 🙂 předem děkuji 🙂 🙂

maxinkaa
26. srp 2014

10 let jsem brala HA, po vysazení jsem ještě dostala MS a pak už ne 🙂

andelka
26. srp 2014

1,5 roku.

teenyel
26. srp 2014

Ja vysadila, snazit jsme se zacali hned, zacala jsem pit kontryhel, jist femibion a pak jsem nasadila blomelin a cca za 4 mesice se podarilo.

88nela88
26. srp 2014

9let jsem brala HA, po vysazeni jsme se zacali hned snazit a zadarilo se po pul roce, ale mozna na tom mel roli i stres v praci 🙂 na dovolene (20 dni) se zadarilo 😎 ale ma kamaradka, nevim teda jak dlouho brala prasky ale vysadila a hned otehotnela 😀

vetoma89v
26. srp 2014

já vysadila půl roku před otěhotněním. Dr mi doporučila 3-6měsíců

marketa11112
26. srp 2014

vysadila jsem antikoncepci a ihnedj jsme tomu nechavali volny prubeh - zadny stres. nekde jsem cetla, ze prave ihned po vysazeni je největší sance otěhotnět. nekdy antikoncepci zkousi pouzit i k lecbe neplodnosti. nasadi ji na 3 mesice, vysadi a hned zkousi mimco. byla jsem tehotna po mesici a pul a to byl sex jen párkrát. ptala jsem se i gynekoložky a ta mi rekla to same.

silvapokorna
28. srp 2014
Uživatel silvapokorna je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od silvapokorna.

ahoj. já vysadila po 10ti letech (Diane35) a do dvou měsícu jsem byla těhotná. 🙂

maru84
30. srp 2014

Já jsem brala celkem 10 a půl roku, na začátku Diane35 a pak Minervu. Vysadila jsem na konci června. Snažit se chceme začít asi před Vánoci, původně jsme ale chtěli začít hned v červenci, ale pak jsem to z pracovních důvodu posunula právě na prosinec. Ale zatím jsem neměla MS (těhotná nejsem), už je to přes dva měsíce od té poslední "falešné" MS v sedmidenní pauze, po které už jsem prášky nebrala. K doktorce už se chystám a doufám, že nebudu mít nějaký větší problém.
Začínám si myslet, že by pro mě asi bylo bývalo lepší vysadit dřív, aby mělo tělo čas na nastartování pravidelného cyklu, který zatím asi budu mít hodně nepravidelný. Netuším, zda a kdy přijde MS sama od sebe. Ale každý to má jinak. Někomu naskočí ovulace hned po vysazení HA a menstruuje za těch +-28 dní. Případně rovnou otěhotní hned první měsíc.

matulka93
autor
1. zář 2014

Děkuji 🙂

evelle
1. zář 2014

Koncem července jsem přestala užívat a začátkem září jsem byla těhotná. I mě to překvapilo.

evulina77
1. zář 2014

já brala antikoncepci 10 let, otěhotněla jsem 10 měsíců po vysazení. Asi 2 mestruace byly v pohodě asi po 30 dnech. Pak jsem to nedostala třeba 60 dní apod., měla jsem výkyvy nálad, v noci jsem se potila, zhoršila se mi pleť a vůbec jsem se cítila divně. Začala jsem pít kontryhel a začalo se to upravovat až jsem otěhotněla. Ale od té doby vím, že hormonální antikoncepci už nechci ani vidět...