Hezký den, chtěla bych se vás zeptat, jaké máte zkušenosti s injekční antikoncepcí? Děkuji
@klokanka31 super. a máte jí už delší dobu? 🙂 já jsem zvyklá jen na pilulky ale tohle se mi zalíbilo. a jaká je cena?
Nejhorší co může existovat , psychické potize, neustále krvácení , absolutní nechuť k sexu , přibírání , po vysazení ještě 2 roky nenabehl normální cyklus Dr mě dával do kupy ale celkem bez úspěchu nakonec se to vyrovnalo samo a za další rok se podařilo otěhotnět takže celkem 3 roky snažení , ..... Pokud ještě někdy plánuješ mít děti tak do toho určitě nechoď ... Sedne tak 1 z 10 je tady více diskuzí tak si je pročti injekce se jmenuje depo provera
@klokanka31 a pak je tam ještě skrytá nevýhoda řídnutí kostí, to jen tak pro pořádek.
@zdenamestan byla to antikoncepce pro skot, pro lidi ji začaly využívat Spojené národy v Africe během hladomoru.
V civilizaci se prodává díky tomu, že nemusíš na nic myslet, ale ta naloz hormonů...
@elwe přesně to je důležitá věc na kterou se často zapomíná ,,, a skoro nikde se o tom nikdo nezmiňuje
@zdenamestan
děkuji ale raději zůstanu na prášcích
@zdenamestan Mám jí už 9 měsíců. Cena je kolem 350 korun 🙂
@elwe Jojo o tom jsem slyšela. Ale jsem stejně ráda že ji mám 🙂
@barmil Zase skvělé pro někoho kdo další děti nechce...
@klokanka31 to určitě ano, ale je potřeba, aby to tak gynekologové i říkali. Ne to prodávat stylem "jedna injekce a máte na 3 měsíce klid."
@barmil Lepší se spolehnout na sebe a sama si vše zjistit. Já po šestinedělí šla na kontrolu s tím že už vím co chci.
Ja si cetla, ze je i inplantat, co se zvede pod kuzi na ruce... Kratkodoby, ktery se zas musi vytahnout a dlouhodoby, ktery se vstrebava..... Tak jsem nad tim uvazoval i nad injekci... Ale o ridnuti kosti jsem se nedocetla. Byl to clanek o anzikoncepci, jaka je moznost a u toho plusy a minusy.... Co to tak ctu tak od injekce jste me holky odradili velmi 😃 a typuju, ze implantat bude neco podobneho a pokud nebude dost inf a zkusenoati, tak do nej hned tak nepujdu 😃
@zdenamestan Skvělé zkušenosti 🙂 ani u toho nemám ms. Jediná nevýhoda že každých 12 týdnů musíš jít aby ti to píchli.