Dobrý den , je to 10 dní co mi dali tělísko .Spinim někdy za krvácím , vložku stále musím mít chápu je to změna .Dr říkal že po 10 dní můžu mít pohlavní styk , otázka zní mohu když ještě spinim / krvácím ? Manžel samozřejmě by měl kondom .Nebo čekat až nebude nic na vložce ? Děkuji
Mě dr řekla 14 dní mit sex s ochranou než si sedne a při krvaceni ne skrze infekci podražení ohledně čípku počkala bych ještě pár dní
@rosalindamelinda já bych to vydržela ale manžel už je z toho na prášky 😄
@lencaa11 a po jaké době jste to zkusily dřív jak 14 dní?
NN vždy po 14 dnech pro svůj klid spinila jsem dva dny a tak jsme pockali ať nedrazdime čípek
Já už mám třetí tělísko. Žádných 14 dní jsem nikdy nedodržovala a vždy úplně v pohodě.
Mě bylo řečeno, že to účinkuje vlastně hned, ať jsem jeden den v klidu, pak pár dnů bez nějaké velké zátěže, jen běžný provoz a že hned 2. den klidně sex můžu.
@blondynka400 I když jste spinila nebo zakrvácená tak jsem šly na to?
@zuzkasim Je zajímavý že každý Dr je jiný v tomhle .Mě řekl 10 dní bez sexu , to už jsem ale stále spinim tak nechci si nějak ublížit uškodit tomu tam aby si to hezky tam sedlo .Tak se bojím
Ano, nevidím důvod proč ne 🙂 (špinila jsem asi týden). Fakt nemáš jak tělísko poškodit a nebo ovlivnit jeho usazení.
Jestli máš Mirenu, tak jsi k ní dostala určitě letáček. Tam je hodně informací a taky je k ní aplikace, kde je spousta dalších informací, jde tam zapisovat, kdy a jak moc krvácíš, potom se z toho dá dobře vypočítat, kdy zhruba co dalšího očekávat.
@zuzkasim mám mirenu , letáček jsem nedostala jen kartičku kdy byla dána a kdy se má vytáhnout
@blondynka400 děkuji moc 🙂
Ta aplikace se jmenuje MojeIUS, vyhledej na google play, budeš k tomu potřebovat to číslo šarže, které je na kartičce, jestli si to dobře pamatuju. Myslím, že tě doktorka neinformovala dostatečně, jsem tedy ráda za tu svou.
@zuzkasim tak aplikace stažena jen tedy to chce po mě kód a já žádný nemám
Už je to dost měsíců, tak nevím, jestli si to pamatuju dobře, ale psala jsem tam někam fakt to číslo šarže, co mám na kartičce.
@zuzkasim už jsem psala na společnost ,a kód mi dali tak jsem zapsala a sbírám nějaké diamanty
To záleží především na tobě, jak se cítíš. Pokud jsi jinak v pořádku, nic tě nebolí a máš na sex chuť, tak si normálně dopřej a užívej si ho. Pokud bys cítila nějaký "diskomfort", tak zkuste ještě počkat. Časem by se to mělo ustálit.