Holky berete hormonální antikoncepci? Je mi 18 a uvažují, ze si pro ni zajdu, ale vim,co je to za sajrajt,tak by mě zajimalo jak to vidíte vy, popřípadě co byste delali v mem případě 🙂
Nepises co je tvuj pripad. Jestli mas staly vazny vztah nebo ne, taky bych zvazila i jak moc jsi sexualne aktivni.
Ja si pro prasky sla az kdyz jsem mela staly vazny vztah, bylo vcelku jasne, ze se brzy sestehujeme a i tak jsme bydleli kousek od sebe a aktivni jsme byli asi jako veverky, takze spotreba kondomu byla dost mazec. No... neudelalo mi to uplne dobre. Vlastne by se dalo rict, ze mi nesedla zadna (a ze jsem jich vyzkousela... Pet? Minimalne. Naplasti i tabletky). Vahove vykyvy bych jeste mozna i prezila, ale po jedne jsem treba vylozene brecela. Po jine byla vecne "nastartovana" a to, ze ani s tou posledni jsem nebyla uplne emocne stabilni jsem si uvedomila az kdyz jsem ji vysadila, protoze i v tehotenstvi jsem byla mnohem vyrovnanejsi nez s ni... A uz jsem se zpatky nevracela (mam nehormonalni telisko).
Co delat je tezke radit. Do teliska nevim, jestli bych v osmnacti sla, asi ne. A v osmnacti bych opravdu chtela neco fest spolehliveho. Kdybych se rozhodovala znovu, asi bych zvazila, jestli je to vzhledem k frekvenci a kvalite s kondomy opravdu neunosne... V kazdem pripade bych ji ja osobne nebrala kvuli par soulozim za mesic... 🤷♀️
@jana_zofie dekuji moc za věnovaný čas za zpětnou vazbu 🙂
@andyvestecka hodně teď si mladý holky dávají hormonální tělísko nedávno jsem byla na zákroku a byla tam holčina ta měla od 18 Mirenu a teď ji měnila po 5 letech a byla velice spokojena já měla po porodu 2 krát nehormonalni tělísko a super každý to má jinak záleží na Tobě a taky na lékaři co doporučí ...
@andyvestecka Já začala s antikoncepcí až po šestinedělí. Můžeš zvolit i nehormonální antinu...