Doporučíte mi antikoncepci?

vero987nika
13. zář 2021

Ahoj, hledám někoho, kdo má stejnou nebo podobnou zkušenost jako já a může mi tím pádem poradit. Brala jsem cca do 23 pilulky. Víceméně bez problému, ale dost mi snižovaly libido. Pak jsem měla delší pauzu, vysazení v pohodě. Pak jsem měla telisko Kyleena a absolutní horror. Příšerné akné jaké jsem nikdy neměla, vypadala mi půlka vlasů, 25kg nahoře, deprese a bolesti. Dost mě to vyděsilo co se HA týče. Po roce šlo ven, pak hned těhu a teď přemýšlím jestli si nevzit zase nějaké pilulky nebo zda raději zůstat u pesaru. Akné mi ještě pořádně nezmizelo a brala bych lepší pleť a nemuset se bát nehody nebo plánovat nasazení pesaru. Na druhou stranu se bojím že budu zase frigida po pilulkach😀 nemám problém zůstat u pesaru ale pokud by mi někdo doporučil dobře pilulky pro "citlivky" tak bych asi ráda zkusila. Gyndaře se ptát nemá cenu. Doporučí mi jen to nejdražší, co mi tělísko způsobilo mi vůbec nevěří, nedá na ně dopustit 🙄 a jiného gyndaře hledat nebudu bydlíme v pr**li světa a krom tohohle je to docela dobrý doktor 😀

klokanka31
13. zář 2021

@vero987nika A co injekci?

kristymaty
13. zář 2021

A co náplasti nebo vaginální kroužek Nuvaring?

vero987nika
autor
13. zář 2021

Holky děkuji za návrhy ale mám na mysli opravdu jedině pilulky nebo nic ☺️ Jen žádné konkrétní druhy prášků se na netu nedají vyhledat, proto zjišťuji tady 🙂

cikitkapb
13. zář 2021

@klokanka31 prosímtě, někde v jiný diskuzi jsem četla, že ty užíváš ty injekce. Můžeš mi, prosím, napsat, klidně do SZ oč jde? Pořád po druhým porodu řeším antinu, ale nechci hormony. Děkuju. 🙏

klokanka31
13. zář 2021

@cikitkapb Injekce Depo provera jsou taky hormony...Vždycky po 12 týdnech ti píchnou injekci a o nic se nemusíš starat, nemusíš na nic myslet...já jsem s tím moc spokojená, ani ms u toho nemám 🙂 jediné mínus je že musím po těch 12 týdnech pro novou injekci no, to mě nebaví, protože na gyndě je děsně nepříjemná sestra 😣

konidana
13. zář 2021

@vero987nika a co nehormonalni telisko? Vzhledem k absenci hormonů by nemelo mit takovy nežádoucí vliv. Za mne super. Ale je mozne ze by nesedlo ani to...

eloise02
13. zář 2021

Mám nízko hormonální pilulky Bonadea už 6 let a jsem naprosto spokojená.

cikitkapb
13. zář 2021

@klokanka31 díky 😉 A když se zeptám blbě, jak to ovlivňuje tvoje libido? Se právě nechci k hormonům vracet kvůli útlumu. 🤔

klokanka31
13. zář 2021

@cikitkapb Furt tak nějak stejně, takže ok 🙂