Dobrané platíčko HA a menstruace nikde

andoneda
21. dub 2016

Ahoj holky prosím Vás beru HA 2,5 roku (od porodu), platíčko dobírám v neděli a MS vždycky dorazí ve středu. Tentokrát ale nedorazila. Ve středu nad ránem mě probudila bolest břicha, což jsem se divila, bolestmi netrpím, ale MS nikde. Nevíte čím by to mohlo být? TT jsem pro jistotu dělala a negativní. Děkuji za názory 🙂

carmilla
22. dub 2016

A brala jste všechny tabletky svědomitě? Mně se za celá léta stalo jen párkrát, že by se MS dostavila jinak (určitě bych to spočítala na prstech jedné ruky), ale bylo to vždy tím, že jsem nebyla v braní úplně svědomitá...Když jsem poslední tabletku vzala déle, zpozdila se i MS (ale ne víc než o den, možná dva...).

dlouhmic
24. dub 2016

Jsem na tom podobně, v březnu jsem v polovině platíčka začala dost špinit až do konce užívání, dobrala jsem plato se smířením, že budu pokračovat, tentokrát menstruací, ale nic, kvůli zánětu žil jsem již další plato nenačala a čekám, je to měsíc a nic, jen při styku se objevilo trochu krve / používáme teď kondom/ a pak zas nic. Jsem z toho vyplašená, je mi už totiž 42.