Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat. Brala jsem antikoncepci cca 4 roky, teď jsme se s přítelem rozhodli, že antikoncepci vysadim a začneme se snažit o miminko. Komu se povedlo otěhotnět do cca 1-2 měsíců a máte doma jedno miminko nebo více? Děkuji za odpověď
@kristjir ahoj, vysadila jsem antikoncepci a dalsi cyklus jsem hned otehotnela. Pak uz jsem ji nikdy nebrala. Mame deti dve, problem s pocetim nemame.
Brala jsem prášky 9let a povedlo se hned🙂 6.8 poslední prášek a ani ne v půlce září pozitivní TT, za 3 týdny mám termín 🙂
@kristjir To máš různý, já jsem třeba antikoncepci nebrala kvůli prodělané tromboze už potom vůbec a problém s otěhotněním byl, já teda antikoncepci nepreferuji ze zdravotních důvodů, je to svistvo, ale zase neznamená, že když jí někdo dlouho bere, že je otěhotnění problém. Je to individuální 🙂
Brala jsem 7 let, v srpnu vysadila, že tomu dáme volný průběh a v říjnu zjistila těhotenství, v červnu mám termin🙂
po 8 letech anti jsem čekala necelá dva roky po druhé anti pul roku a povedlo se po 3,5 letech, ale u nás je komplikace v podobě turnusového manželství
Brala jsem prášky 14 let a otehotnela do měsíce po vysazení 😊 ale měla jsem z toho strach, jak dlouho bude otehotneni trvat.
brala jsem 12 let, otěhotněla jsem ihned, MS už nedorazila
První těhu okamžitě po vysazení. Druhé těhu také hned ale byl samovolny potrat v 6tydnu a pak jsem otěhotněla po další menstruaci a u třetího proběhla jedna menstruace než jsem otěhotněla.
Brala jsem ha 8let v kuse, bez ms, jako léčbu. Otěhotnela jsem 3ti cyklus. Ale nevyšlo to. Trvalo to pak skoro 3roky, bylo 5 nevydarenych těhotenství, operace a má léčba a teď už konečně mám dceru. Proč ti jde o ty dva měsíce?
Brala jsem přes dva roky v kuse a po vysazení otěhotněla za dva měsíce 🙂
Já bych to zas tak růžově s tím vysazením a otěhotněním neviděla:( Já 10 let a za rok a čtvrt po otěhotnění až...ale teda cyklus mi najel hned, ovulace taky
@lachtanice86 jen se tak ptám, jelikož hodně žen tvrdí, že otěhotneli během 2 měsíců a říká se, že když otehotni dřív, je větší pravděpodobnost na vicercata
Antikoncepci jsem brala cca 8 let. Po vysazení jsme si 2 měsíce dávali ještě pozor a třetí měsíc (na první pokus) to vyšlo.
Brala jsem antikoncepci 18 let a po vysazení jsem za 3 měsíce otěhotněla. 😉
Ahoj, brala jsem ji 14 let a 3. měsíc se zadařilo. 🙂
Brala jsem je dva mesice...pak jsem otehotnela. Od te doby jeste 2x, ale to uz jsem je nebrala 😂
Ahoj holky, brala jsem ant cca 7 let. V kvetnu jsem ji vysadila, dostala jsem to (24.-25.5.) a dalsi uz se nedostavila. Je mozny otehotnet predtim nez to dostanu? Mam dobrane jedno platicko Pregnafolinu 800. Tak jestli to neni zbytecne ted brat.
@bobina_klem Udělej si těhotenský test. Těhotná být samozřejmě můžeš. Ale zpoždění může být způsobené i tím, že se tělo dává dohromady po vysazení antikoncepce.
@jaja01k delala jsem si dva a bohuzel 😒 Muzu teda otehotnet i kdyzjsem to po vysazeni prasku znova nedostala?
@bobina_klem Můžeš, protože hned v tom prvním cyklu mohla proběhnou ovulace. Je docela běžné, že po vysazení antikoncepce chvíli trvá, než se cyklus srovná. Takže těžko říct. Klidně jsi mohla mít ovulaci později a test ještě těhotenství neukáže. Zkus za pár dní další test. Držím palce 🙂
@jaja01k tak uvidime, dam vedet. A dekuju 😘
@kristjir já otěhotněla hned , vysadila sem antikoncepci a další ms už nepřišla,brala sem antikoncepci taky cca pět let.druhe dítě se povedlo za dva měsíce nechráněni se