Dneska šílím (ohledně antikoncepce). Co dělat?

annakonda
20. říj 2021

Dobrý den(ahoj) asi dost blbí dotaz, ale beru antikoncepci Vreya už 10 měsíců. Dnes ráno v 6 jsem šla pro plato a vyndala prášek. Jenže teď je problém, že já si nepamatuji jestli jsem ho snědla. Jestli někam nespadl nebo něco. Opravdu si to nepamatuji. Pro jistotu jsem ho hledala, ale nenašla. Co mám teď dělat? Vzít si další prášek nebo? Moc se mi další prášek brát nechce je to vysokohormonální antikoncepce. Vím že jsem něco cítila v krku, jestli to byla antikoncepce.. Nevím. Prosím o radu. Sex byl včera s kondomem a jsem v 1.týdenu užívání. Děkuji

jako_mala_holka
20. říj 2021

Mně se to jednou stalo a další prášek jsem nebrala, až normálně druhý den

michaela_2
20. říj 2021

@annakonda normálně pokračuj v platýčku dál a pro jistotu se teď do konce měsíce chraňte i kondomem

annakonda
autor
20. říj 2021

@jako_mala_holka že jste si nebyla jistá?

annakonda
autor
20. říj 2021

@michaela_2 ano ale včera byl ten sex s kondomem 2x sice jsem si umíš ruce. Přítel taky aji penis a když jsem mu nasazovala kondom je šance že se nějaký sperma dostala na ten kondom?

ivya
20. říj 2021

Kdyby ti ten prášek upadl, tak by sis toho rozhodně všimla. Pokud si to nepamatuješ, na 99,9 % jsi ho prostě automaticky spolkla a vypustila to z hlavy.

annakonda
autor
20. říj 2021

@ivya děkuji moc za uklidnění 🙏🏻jsem mladá tak vyšiluji. Děkuji moc

jako_mala_holka
20. říj 2021

@annakonda ano, nějak jsem se zamyslela a najednou jsem si říkala, vzala jsem si prášek nebo ne... Prášek nikde... Tak asi jako jo, ale fakt jsem znejistěla, jestli mi někde nezapadl, vůbec si neuvědomuju, že bych si ho vzala

eviicka
20. říj 2021

@ivya souhlas, neberu antikoncepci, ale každé ráno Letrox a přesně - polykání naprosto vypouštím. Pamatuji si většinou naposled to vyndávání z platicka. Kdyby upadl, věděla bys to 😉.

lenka3p
20. říj 2021

@eviicka Přesně, mám to stejně, jen s Euthyroxem 😀 Na skříňce mám vždycky 7 ks na týden a v poledne řeším, jestli jsem ho vzala nebo ne.... automatika.

annakonda
autor
21. říj 2021

Děkuji holky za uklidnění. Moc si toho vážím