Mám možná hloupý dotaz, ale stejně mi to vrtá hlavou...Užívám antinu depo provera. Má se vždycky nová dát po 12 týdnech, ale co by se stalo, kdybych se opozdila třeba o 3 dny? Tam by neměla být ještě šance otěhotnění ne?
@nikjean Tak to jsi mě potěšila 😆
@klokanka31 Věřím. 😀 Ale tak nemusí to být tvůj případ, já jsem taky v mládí nezobala HA poctivě, jak bych měla a nikdy z toho žádné dítě nebylo. 😀
Ale pak na druhou stranu znám případy výše - štěstí v neštěstí? 😅
Tak u téhle anitiko kdyby si půl roku zapomněla tak vážně neotehotniš 🤣🤣🤣 je to také svinstvo ale vím už z jiných diskuzí že ty jsi spokojena , jinak odpověď ;; nic se nestane týden sem týden tam a i kdyby jste měly nechráněný sex dám ruku do ohně za to že těhotná nebudeš u tohoto svinstva se to nemusí dodržovat na den přesně
@klokanka31 rikali mi na gynde ze do tydne je to jeste v pohode. Jednou jsem sla o tyden dyl a uz jsem pak zacala spinit, ze se to trosku rozhazelo, ale zalezi jak u koho ☺️
@klokanka31 spíš bych řešila,jestli ji závity tři dny seženeš, protože pokud vím, depo provera měla výpadek a nahrazovala se jinými antikoncepcemi
@alpakovo No mě to vychází že na další bych měla jít 3.ledna, tak si asi pro recept zaběhnu před Vánoci abych měla čas shánět ☺
@klokanka31 Já mám teda dost známých u kterých jedna zapomenutá pilulka zapříčinila těhotenství. 😀 Takže já bych se v těchto dnech chránila..
Ale jak víme, ani pečlivé užívání HA není 100%. Takže tak. 😅