Depo Provera. Co by se stalo, kdybych se opozdila třeba o 3 dny?

klokanka31
11. říj 2021

Mám možná hloupý dotaz, ale stejně mi to vrtá hlavou...Užívám antinu depo provera. Má se vždycky nová dát po 12 týdnech, ale co by se stalo, kdybych se opozdila třeba o 3 dny? Tam by neměla být ještě šance otěhotnění ne?

nikjean
12. říj 2021

@klokanka31 Já mám teda dost známých u kterých jedna zapomenutá pilulka zapříčinila těhotenství. 😀 Takže já bych se v těchto dnech chránila..
Ale jak víme, ani pečlivé užívání HA není 100%. Takže tak. 😅

klokanka31
autor
12. říj 2021

@nikjean Tak to jsi mě potěšila 😆

nikjean
12. říj 2021

@klokanka31 Věřím. 😀 Ale tak nemusí to být tvůj případ, já jsem taky v mládí nezobala HA poctivě, jak bych měla a nikdy z toho žádné dítě nebylo. 😀
Ale pak na druhou stranu znám případy výše - štěstí v neštěstí? 😅

agneska7
12. říj 2021

Tak u téhle anitiko kdyby si půl roku zapomněla tak vážně neotehotniš 🤣🤣🤣 je to také svinstvo ale vím už z jiných diskuzí že ty jsi spokojena , jinak odpověď ;; nic se nestane týden sem týden tam a i kdyby jste měly nechráněný sex dám ruku do ohně za to že těhotná nebudeš u tohoto svinstva se to nemusí dodržovat na den přesně

nikjean
12. říj 2021

@agneska7 Já bych s tou rukou v ohni byla opatrná, mohla by ses spálit. 😅 Náhoda je blbec.

agneska7
12. říj 2021

@nikjean ne ne jsem si na 💯 jistá nedokážeš si představit co tato antiko s tělem udělá a prášky jsou oproti depo proveře hodně slabý čajíček 😂😂😂

zuzroko
13. říj 2021

@klokanka31 rikali mi na gynde ze do tydne je to jeste v pohode. Jednou jsem sla o tyden dyl a uz jsem pak zacala spinit, ze se to trosku rozhazelo, ale zalezi jak u koho ☺️

alpakovo
13. říj 2021

@klokanka31 spíš bych řešila,jestli ji závity tři dny seženeš, protože pokud vím, depo provera měla výpadek a nahrazovala se jinými antikoncepcemi

klokanka31
autor
13. říj 2021

@alpakovo No mě to vychází že na další bych měla jít 3.ledna, tak si asi pro recept zaběhnu před Vánoci abych měla čas shánět ☺