Ahoj chtěla bych se zeptat jestli se dá přes antikoncepci otěhotnět? O víkend jsem byla s přítelem pryč a zapomněla jsem si prášky doma. Že čtvrtka na pátek jsem po práci brzo vytuhla a prášek že čtvrtka jsem si brala v pátek ráno a páteční než jsem odjela jenže jak jsem balila tak prášky se mi zašoupli pod polštář ale já měla dojem že jsem si je zbalila a v sobotu večer když jsem si chtěla vzít prášek jsem zjistila že je nemám. Jenže to už bylo pozdě. Já měla dojem že sice jsem neměla prášek v sobotu ale ostatní dny ano tak by se nic stát nemělo ale pak jsem se dočela že i nepravidelné braní se ochrana antikoncepce snižuje. A teď to nemůžu dostat z hlavy jestli je to opravdu možné nebo ne. Máte s tím některá zkušenost? Omlouvám se za takovou slohovku. Děkuji předem za odpověď.
Žádná antikoncepce není 100% ochrana, i brana naprosto pravidelně. Chápu dobře, ctvrtecni s 12h zpožděním, sobotní vubec? To ochranu snizuje, o neco a mela by ses 14dni chranit jinak
Ano tohle je velká pravděpodobnost že bys mohla otěhotnět..s touhle frekvenci brání prášku 🤦
Děkuji moc za odpovědi 😀 příští týden bych měla mít ms a potom si udělám test
Ano, možné to je...dokonce je možné otěhotnět i při řádném užívání antikoncepce, 100% je jen abstinence 😉 držím palce 🍀