Dobrý den, chci se zeptat, jestli je tu někdo, komu "selhala" antikoncepce? Beru minipilulky přibližně půl roku, ms nemám, přibližně před měsícem jsem několikrát zapomněla si jí vzít v můj běžný čas a vzala si ji asi o 10-11hodin později 😕 Teď několik dnů mám neustále hlad, když se nenajím hned je mi špatně, na záchod chodím snad co hoďku a podobně... Přišlo mi to divný a před manželem jsem prohodila, že nebrat antiko, tak si snad myslím, že jsem těhotná 😀 Úplně stejně mi začaly těhotenství s oběma dcerama ;) Manžel celej vystresovanej dneska jel koupit test 😂 Já mu tvrdím, že těhotná nejsem, že tam nic nebude, že je to jen nějaké období, ale pro klid duše test udělám 🙂 Chci se zeptat, pokud se takto s antikoncepcí opozdím, je nutné se chránit ještě nějak jinak? Děkuji moc za odpovědi a nezlobte se za román 😀 Antikoncepci beru poprvé v životě 😂
Tak to jste mě moc teďka nepotěšila, já pořád věřím, že nic 😕
Nejspíš to není pravidlem. Ale přímo takhle mi to řekla, když jsem argumentovala tím, že beru prášky 🙂 .. A to ještě tím stylem, že zpoždění bylo max. o 3 hodiny.
Já taky otěhotněla přes prášky 🙂
Kamarádka taky otěhotněla přes antikoncepci, my ani po práškách ani po letech přerušované soulože. Tak jsem se bála, že nám to nepůjde a první těhotenství hned druhý cyklus a druhé dokonce první... Ale asi záleží na hormonech ženy, konkrétní antikoncepci apod.
Já jsem otěhotněla přes antikoncepci. Brala jsem ji poctivě, prášek jsem si vzala vždy ve stejný čas a stejně selhala. Teď mám doma 5 měsíčního syna. Tak že vše je možné.
Dobrý večer děvčata, dobrala jsem první platíčko antikoncepce. MS se dostavila jak měla v 7 denní pauze. Na konci MS ( když už jsem jen špinila) jsme se s přítelem vyspali. 2 dny po styku jsem měla narůžovělý výtok a od té doby takový divný pocit v podbřišku. Máte někdo zkušenosti? Myslíte že by se mohlo stát že i přes HA bych přišla do jiného stavu? Kdy si udělat test? :nevim:
Jsem těhotná přes antikoncepci, a už při zjištění mi dr řekla, že bohatě stačí si vzít pilulku o něco později. :D