Brala jsem antikoncepci o 10-11 h později

renulkka
1. bře 2018

Dobrý den, chci se zeptat, jestli je tu někdo, komu "selhala" antikoncepce? Beru minipilulky přibližně půl roku, ms nemám, přibližně před měsícem jsem několikrát zapomněla si jí vzít v můj běžný čas a vzala si ji asi o 10-11hodin později 😕 Teď několik dnů mám neustále hlad, když se nenajím hned je mi špatně, na záchod chodím snad co hoďku a podobně... Přišlo mi to divný a před manželem jsem prohodila, že nebrat antiko, tak si snad myslím, že jsem těhotná 😀 Úplně stejně mi začaly těhotenství s oběma dcerama ;) Manžel celej vystresovanej dneska jel koupit test 😂 Já mu tvrdím, že těhotná nejsem, že tam nic nebude, že je to jen nějaké období, ale pro klid duše test udělám 🙂 Chci se zeptat, pokud se takto s antikoncepcí opozdím, je nutné se chránit ještě nějak jinak? Děkuji moc za odpovědi a nezlobte se za román 😀 Antikoncepci beru poprvé v životě 😂

slmich
1. bře 2018

Jsem těhotná přes antikoncepci, a už při zjištění mi dr řekla, že bohatě stačí si vzít pilulku o něco později. :D

renulkka
autor
1. bře 2018

Tak to jste mě moc teďka nepotěšila, já pořád věřím, že nic 😕

slmich
1. bře 2018

Nejspíš to není pravidlem. Ale přímo takhle mi to řekla, když jsem argumentovala tím, že beru prášky 🙂 .. A to ještě tím stylem, že zpoždění bylo max. o 3 hodiny.

ivuse20
1. bře 2018

Já taky otěhotněla přes prášky 🙂

dc2015
1. bře 2018

Kamarádka taky otěhotněla přes antikoncepci, my ani po práškách ani po letech přerušované soulože. Tak jsem se bála, že nám to nepůjde a první těhotenství hned druhý cyklus a druhé dokonce první... Ale asi záleží na hormonech ženy, konkrétní antikoncepci apod.

renulkka
autor
1. bře 2018

@slmich Jojo, chápu, že to není pravidlem 🙂 Jen jsem si říkala, když to pořád není vynechání přes těch 12 hodin jak píší v letáku 😂 Tak uvidíme ráno, já doufám, že nic 🙂

ronja55
1. bře 2018

Já jsem otěhotněla přes antikoncepci. Brala jsem ji poctivě, prášek jsem si vzala vždy ve stejný čas a stejně selhala. Teď mám doma 5 měsíčního syna. Tak že vše je možné.

beatris87
18. bře 2018

Dobrý večer děvčata, dobrala jsem první platíčko antikoncepce. MS se dostavila jak měla v 7 denní pauze. Na konci MS ( když už jsem jen špinila) jsme se s přítelem vyspali. 2 dny po styku jsem měla narůžovělý výtok a od té doby takový divný pocit v podbřišku. Máte někdo zkušenosti? Myslíte že by se mohlo stát že i přes HA bych přišla do jiného stavu? Kdy si udělat test? :nevim: