Ahoj mam takovy problem. Kdysi jsem mela problemy s akne pote jsem zacala brat HA chloe super plet byla skvela po asi 3 letech sem vysadila a otehotnel no plet des bes pak mi mudr uz nechtela predepsat Ha na plet z duvodu hrozici tromboze tal mi dála nizkohormáni ktera mi absolutne nevyhovovala cyklus rozhazeny po roce brani spineni temer cely cyklus akne ani nemluvim. Strasne me to trapilo tak sem sla na kozni a prosla nejakymi testy a skoncila u lecby aknenominem to bylo super plet krasna po lecbe bez chybicky. Oak jsem zas otehotnela a po porodu druhe dcery se zacali zas delat pupinky ale uz sem tam jenze me to tak trapilo chtela sem zas bezychnou plet tak sem zacala brat Minervu a rikala sem si ze uz ji nevysadim ze nemam duvod. Dve deti mam a uz nechci jine. Brala sem rok a pul plet tase bez chybicky. Zacala jsem chodit do prace a (kadernice) a zase u pusy se mi pravidelne tvori bolaky vzdy zmizi a ha chvili zase se objevi. Stres nemam, strava je porad stejne i zivotni styl nevim co se deje. Ale tak jak okolo vsude lidi rikaj jaka je HA svinstvo mam strach z trombozy apod. Jenze mam desny strach ze plet se zase zkazi. Je tu nekdo kdo nemel po vysazeni problemy s pleti ? Je tu nekdo po lecbe Alnenorminem ? Dekuji za vsechny rady. Uvazovala jsem bud o zmene HA nebo vysazeni...
Ahoj, nech se vSeteit nabhelikobaktera, castondelanpupinky u pusy
@wolfiee Pokud máte riziko trombózy a emblie, tak byste neměla ani tu nízkohormonální :( Nemám podobnou zkušenost, ale s akné jsem zatočila netoxickou domácností, přírodní certifikovanou kosmetikou a hlavně vyváženou stravou. O pleti a HA píšou i tady, třeba Vás to odkáže na další dobrá doporučení, držím pěsti 🙂 http://zivotbezhormonalniantikoncepce.cz/blog/