maminky berete některá hormonální antikoncepci při kojení??
Ano,Azalii a sedla mi tak,ze jsem ji brala i po zkonceni
kdy jste ji začly užívat? Já teď končím šestinedělí, tak se chci na to gynekologa zeptat
Asi ve 3.mesicich..muze se brat hned pp 6.ned.
ano, beru. krom toho, zeod porodu jsme nezhubla ani deko-- tedy nevim, zda je to antikoncepci 🙂), je vse ok...
Já beru jednofázovou a začala sem hned po šestinedělí. Boužel bych řekla, že mí vliv na mé libido a přijdu si jak frigida ☹
já brala, asi měsíc.. ale nesedlo mi to, vrátily se mi migrény, nálady a tak.. vyadila jsem.. A i když mi všichni tvrdili, že do mlíka jde minimum, nějak sem měla lepší pocit bez prášků..
@joyfulgirl jj taky tak! Ale řekla bych, že i to kojení samotný to libido rochu tlumí..
@joyfulgirl také si myslim, ze to ma vliv...
maminky beru už půl roku evelien antikoncepci u kojení a už 14 dní mám i nemám měsíčky :( a Dr řekla že se musím rozhodnout zda to vadí tak přestat kojit a nebo kojit dál a mít si furt měsíčky :(. le přijde mi to divný,že bych kvůli tomu že už přikrmujem musela přestat kojit uplně a nechat napsat jinou ntikoncepci. Nemáte někdo podobnou zkušenost? děkuji Olča
Zacala jsem pred 3 dny brat antikoncepci a vcera a dneska je maly strasne neklidny, porad place, krouti se, nechce pit, pritom dudlik taha jak o zavod :( Nic jineho se nezmenilo, jim stejne, piju kojici caj ajko predtim, maly ma stejne kapicky na brisko, uz jsem zoufala a porad premyslim, jestli to je opravdu antikoncepci. Pozorovala jste nektera take zmeny v chovani miminka??
Antikoncepce je jiz prodana.
Já jsem brala Cerazete.