Ahoj už jsem tu psala včera ohledně toho že jsem si nebyla jistá jestli jsem vzala antikoncepci. Dneska jsem se z toho málem zhroutila, protože na to pořád myslím(co když jsem ho opravdu nevzala atd.) není mi moc dobře z toho stresu. Dneska se soustředím jen na tohle. Nevím co mám dělat. Jsem strašný stresman a nedokážu se uklidnit dokud to nemám 100% zjištěný. Prosím moc o pomoc. Už tak mě bolí hlava a prostě se pořád bojím, že jsem ho nevzala. Jednu dobu si říkám jo vzala jsem si ho, ale pak zase vyšiluji co když ne. Prosím moc o radu a pomoc. 😞
@ivya
to bude troll,profil zalozeny tenhle mesic a hned diskuze na tak debilni tema.
Tvl, to chce psychiatra. Co já v životě zapomněla prášků... Přece, když máš sedmidenní pauzu, tak jsi taky chráněná.
@zelenaesmolda mladá holka, která právě začala sexuální život nemá moc důvodů tu mít profil 3 roky... To by bylo ještě podezřelejší.
@eviicka
mlada holka,ktera prave zacala sexualne zit by mela resit sve problemy jinde nez na foru pro maminky,tohle neni bravicko
@zelenaesmolda a kde třeba? Pokud by se tady řešily jen a pouze adekvátní a smysluplné dotazy byl by kůň už dávno mrtvý...
To chce Chocholouška 😂😂😂
Tak nevím. Buď se nudíte a děláte si z nás legraci, v tom případě gratuluju k tomu, že máte tolik volného času. Anebo to myslíte naprosto vážně, ale v tom případě doporučuju odbornou pomoc, minimálně psychologa. Protože pokud vás dokáže až tolik rozhodit taková relativní maličkost, tak není něco v pořádku.
@annakonda Už to neřeš. Opravdu si myslíš, že kdyby ti ten prášek upadl, tak by sis nevšimla? A za druhé, ono to otěhotnění i přes případně vynechaný jeden prášek (při jinak pravidelném užívání) není jen tak, to už bych taky měla pět dětí – a nemám 😂