Ahojky, s tělískem nemám žádné zkušenosti, může se stát, že po jeho zavedení klesá chuť k sexu? Po prášcích jsem chuť k sexu vůbec neměla, tak nevím, jestli se to může stát i u tělíska....Po dvou dětech řeším, jakou antikoncepci zvolit. Prášky už nechci a ani nemůžu, kvůli křečovým zilam. Dlouho nám fungovala metoda plodné/neplodné dny, ale teď už se mi riskovat nechce. Znám i všechny ostatní druhy antikoncepce, ale nějak mi přijde vše na prd🙄 Děkuji.
Asi taky zalezi, jestli je hormonalni nebo obyc. Ja mela obyc a chut se vytratila, protoze jsem se strasne citila po medi. Radej jsem si to nechala vytahnout a bylo po problemu 🤣
Mám hormonální (už podruhe) a chuť je určitě větší než při hor. antikoncepci. Teď tedy ještě kojim, ale i tak vše ok.
mám nehormonální tělísko a chuť je stejná, požitek větší🙂
Děkuji všem. Přeci jen to stojí dost peněz, tak mám obavu, aby se pak nemuselo vyndat...
Ahoj, abych se přiznala, tak před tělískem jsem vubec k sexu chuť neměla a bylo to pro mně hrozně otravný ale po zavedení tělíska se mi chuť k sexu vrátila a jsem za to moc ráda, ale přece jen, jsme každá jiná, takže musíš zkusit.