Ahoj, holky jaký máte zkušenosti s touto formou antikoncepce? Zasřekla jsem se, že už žádnou antikoncepci nechci, nicméně šílené zhoršení akné se kterým nic nehlo, hodně bolestivá menstruace a šílené výkyvy nálad mě donutili nad ní znovu popřemýšlet. Dnes mi gynekoložka předepsala právě tuto formu a cena (800 Kč za 3 měsíce) taky není zrovna málo. Nemám s tím žádné zkušenosti, jak jste na tom vy? Tělísko i injekce jsem rovnou zavrhla a na polykacích tabletách jsem předtím byla 9 let, proto doporučila tuto formu. Jak jste spokojené, nepřekáží to například při sexu? Nějaké vedlejší účinky? Děkuji.
@petulkadodo tak to já nemám chuť ani teď, takže v tohle směru se pro mě nic nezmění 🙈 děkuji 😊
Já jsem měla Nuvaring a přišel mi fajn. Při sexu jsme ho teda vyndávali. Cítili jsme ho tam oba. Jinak mi to přišlo ideální, nezatěžuje to zažívání a nemusí se na to každý den myslet, zároveň se to dá kdykoli vyndat, když to nesedne.
Ale jinak k těm problémům bez aktikoncepce, já měla to samé. Akné i na zádech, než makeupu bych nevyšla ani k popelnicím, trvalo to 2 roky. Cyklus nepravidelný a šílené bolesti při ovulaci, snad větší než při MS a pak neskutečné deprese před a v době MS. Teď už jsem 4 roky "čistá" a makeup už není třeba, vůbec. 🙂 No a s těmi výkyvy se snažím nějak pracovat, přijala jsem to tak, že to patří k ženství a mám právo na to, se cítit a chovat jinak v tomhle období.
Mela jsem a za me super. Clovek na to nemyslel. Jo jsou to hormony ale lokalneji, takze za me lepsi varianta jak prasky 🤷♀️ i co se tyce vlivu na trlo byli minimalni oproti praskum
Měla jsem, nepřekáží, to je v pohodě, ale já po něm neměla chuť na sex. Tablety mi to nikdy nedělaly.