Ahojte všichni,
mám na vás dotaz. Užívám skoro rok antikoncepci Lindynette 20. Teprve po půl roku užívání jsem měla první pohlavní styk. Je mi sedmnáct a pohlavního styku jsem se bála.
Asi před 2-3 měsíci jsme přestali s přítelem používat kondom, protože se mi z toho dělá špatně a mým pohlavním orgánům také. Naše soulož je proti i přes braní antikoncepce přerušovaná. Myslíte,že i přes to všechno je nějaké procento,že otěhotním.Jaká je spolehlivost mé antikoncepce v této délce užívání. beru na přesnost +- 3 hodiny.
Mám z toho strašný strach,jelikož mám poslední dobou zvětšený podbřišek. (Avšak mám nejspíše i žaludeční potíže-čeká mě vyšetření gastroskopie).
Myslíte,že podbřišek může být nafouklý třeba z důvodů nějakých problému se střevy (v důsledku se žaludkem), nebo je pravděpodobnější těhotenství. prosím, povězte¨předem všem díky
Nicol
Nikol myslím těhotná určitě nejseš mužeš mít i nadýmání proto máš zvětšené břicho a máš žaludeční potíže antiko bereš dost dlouho také mám problémy se střevy 😒
těhu určo nejsi, u antikoncepce je vysoké procento, že neotěhotníš, kor když praktikujete přerušovanou soulož 😉
Nicol,jelikoz uz beres antikoncepci takovou dobu,je mala pravdepodobnost,ze bys byla tehu..Samozrejme nejake procento je,ale skoro mizive...Myslim si,ze to muze souviset i s tema zaludecnima potizema,zaludek nepracuje jak ma a tudiz proto muzes byt nafoukla...Pokud mas i presto "strach",udelej si tehotensky test a budes mit jasno 🙂