ahoj holky chtela jsem se zeptat, mate nektera zkusenost se sayanou.Jde mi presne o to jak dlouho po vysazeni injekce jste opet dostavila menstruace a za jak dlouho se Vam popr.podarilo otehotnet?predem dekuji za kazdy nazor.
Ahojky, já měla Sayanu po prvním porodu, užívala jsem asi půl roku a pak vysadila, chtěli jsem další mimi a počítali jsme s tím, že po Sayaně to bude trvat. Menses nepravidelný se objevil po třech měsících a pravidelný asi po dalším půl roce. Otěhotněla jsem rok od té doby, co se objevila první nepravidelná menses, takže asi rok a čtvrt od vysazení. Jinak ty dolíčky se mi po Sayaně taky dělali.
Ahoj. Sayanu jsem měla asi 1 až 1,5 roku. Nesměla jsem brát pilulky. Zřejmě bych ji doporučila těm, kdo neplánuje dítě. Já jsem ji vysadila kvůli tomu, že jsem nekontrolovatelně přibrala a v místech vpichu se mi dělaly dolíky, které se stále zvětšují. Také jsem se cítila jako bych měla nějakou dušnost. Již mám 2 děti, takže další děti neplánuji, tak ti moc neporadím. Ale ještě po 4 měsících po vysazení jsem nezačala menstruovat. TAKŽE PRO VŠECHNY CO TO ČTOU, KDO CHCE DÍTĚ TAK SAYANU NE!!!!!!!