Dobrý den,chci se zeptat na váš názor. Jsem mladá je mi 18 let, studuji. Tehotna bych být určitě nechtěla a jít na potrat taky ne, jsem zdravá holka,hormony do sebe cpát určitě nechci a kondomy už taky nejsou prima. z antini bych mela strach co po nasazení, vysazeni a telo nevím co by mi na to řeklo😕 😄 přišla jsem se zeptat co jste vy jako mladé používaly za nehormonalni antikoncepci a neotehotnely jste nebo mely s tím jistotu?💞napr. Nehorm.telisko,pesar,pharmatex atd. Mate s tím zkusenosti?
Pharmatex globule.
Tělísko prosím ne , nejen že otěhotní každá druhá ale já měla i záněty močových cest v jednom kuse , po vytažení tělíska , jako když utne .já mám teď teda injekce depo provera , ale tobě jako mladé bezdětné to určitě nedoporučuji , Bývá pak problém s otěhotněním a taky řídnou kosti . Tělo se po injekci uvede do takového ,,umělého,, přechodu . A pak už zbývá asi jen pesar , spermicidní krémy/globule
@agneska7 moc dekuji za odpovědi ❤️
@andyvestecka nehormonalni tělísko 👍
Ja mam nehormonalni telisko, zatim teda necele dva mesice. Ale nevim, jestli bych do toho jako osmnactileta sla. Asi bych mela strach, ze si to nesedne a zadelam si na problemy. I kdyz u me je zatim vse uplne cajk. Ja teda pouzivala kondomy a kdyz uz jsem pak mela staly vazny vztah, sla jsem do HA. Ruzne typy, ruzne formy, ruzne problemy. Nic trvaleho (vaha, nalady, zachvaty place), ale znovu uz fakt ne.
IUB nehormonání tělísko - NE
Mám ho 4 roky a nejde vyndat. Potěch letech se zjistilo, že tento typ tělíska vyrůstá do sliznice a většinou se musí vyndat v narkóze. Nyní čekám na termín do nemocnice. Za mě toto ne, když jsem si ho nechala zavést byla to novinka na trhu.
@andyvestecka cervikalni kloboucek + gel pharmatex, jeden cas pharmatex cipky + kondomy.
ted se k tomu budu vracet, pres plodne dny urcite i s kondomem.