Antikoncepce. Poradíte spolehlivou a po které bych trochu přibrala?

petraaroman1
12. srp 2021

Ahoj jsem po interrupci a chtěla bych si dát nějakou spolehlivou antikoncepci ne prášky poradí mi některá která je opravdu spolehlivá a hlavně po které bych mohla trochu nabrat na váze? Teď jsem dost zhubla ze stresu tak by mi pár kilo na víc opravdu bodlo diky

verunnaj
12. srp 2021

@petraaroman1 depoprovera, injekční . Pribrala sem 10kg

klokanka31
12. srp 2021

@petraaroman1 Depo provera

klokanka31
12. srp 2021

@verunnaj Šlo ti to pak ještě výš nebo na těch 10 ses zastavila?

petraaroman1
autor
12. srp 2021

@verunnaj a za jakou dobu??

verunnaj
12. srp 2021

@petraaroman1 během dvou dávek, takže do 6 mesicu, pak jsem vysadila a přešla na normální HA, u mě to bylo velice nežádoucí a je docela boj je dostat dolů

verunnaj
12. srp 2021

@klokanka31 přešla jsem na klasickou ha, mam ji teď asi 7 měsíc a porad to neleze dolů (Kalorický deficit i cvičení provozuju)

jjasmina
12. srp 2021

@verunnaj já nepribrala nic

jjasmina
12. srp 2021

@petraaroman1 jinak pokud se rozhodnete brát není pro někoho, kdo ještě plánuje votehotnet, total rozhozeny cyklus, dlouhá doba MS po vysazení. U někoho deprese a výkyvy nálad

uzivatelkapetra
12. srp 2021

Měla jsem roky náplasti a byla jsem spokojená, lepí se jednou týdně. Na prášky jsem lempl 🙂

petraaroman1
autor
12. srp 2021

@verunnaj jaké mají účinky??

petraaroman1
autor
12. srp 2021

@uzivatelkapetra jaké prosím slyším prvně a jestly mají nějaké účinky hlavně jestli jsou pribiraci dekuji

petraaroman1
autor
12. srp 2021

@uzivatelkapetra jaké náplasti prosím?? Slyším prvně a mají nějaké účinky?? A hlavně jestly se po nich přibírá?? Děkuji

uzivatelkapetra
12. srp 2021

Já měla konkrétně evra. A dle mě není antikoncepce věc, která by ti měla dopomoct upravit váhu. Doporučuji spíše výživové poradenství (ne fakt se tam nechodí jen kvůli hubnutí, ale i naopak) a že někdo po nějaké konkrétní anti ztloustne neznamená, že to tak dělá všem, to by se takové výrobky na trhu moc neohřály.