Ahoj holky, nasadila jsem Nyssielu první měsíc, asi v půlce plata jsem začla dost špinit, občas až krvácet a až doteď mírné špinění. Dnes začínám brát placebo tablety a čekám na MS. Jaké máte zkušenosti s touto HA, měla jste některá stejné problémy, zlepšilo se to při dalším platíčku nebo jste antinu měnily...Moc diskusí a informací přímo od uživatelek není, tak snad některá odpovíte.
A co přibírání na váze, únava, zvýšená chuť k jídlu? Děkuju.
Já jsem ji užívala cca rok a půl poté, co mi předchozí zadržovala vodu v těle. Na tento problém mi pomohla, tím pádem šla váha dolů, únavu ani větší chuť jsem nepociťovala. Jen jsem měla slabší a kratší menstruaci, ale to nebylo to na škodu. Byla jsem spokojená.
Dekuju za reakci, dam ji jeste mesic sanci...uvidim, co to udela pri druhem platicku.
Jsou nejake leky, ktere by pomohly zastavit pripadne krvaceni nebo spineni...
V tomhle případě bych se poradila asi u doktora. Jinak jako babskou radu znám,že pomáhá vitamín C, takže třeba pít vodu s citrónem 🙂
Vodu s citronem piju i tak bezne, ale asi to nema na me zadny vliv☺ms mi prisla az s prvnim praskem dalsiho platicka...k lekari se chystam,pokud i tento mesic budou problemy...rikal, ze by mi napsal antinu s vyssi davkou hormonu, ale ktera by to mohla byt netusim☺jsem zvedava i kvuli memu veku☺
No, to je jen taková babská rada 🙂 Jinak já jsem ms taky dostávala až s prvním práškem dalšího platíčka 🙂 Ale je možný, že je pro tebe moc nízkohormonální 🙂 a v tom případě bude lepší jí změnit....
Pred tehotenstvim a par mesicu po porodu jsem uzivala Triquilar, ten byl super, ale pak taky z niceho nic pul mesice spineni az do ms a tak slo pul roku...pritom na kontrolach vse ok...no kdo vi, jak zabere tady ta Nyssiela...a mas zkusenosti nebo vis, ktere typy jsou ty s vice hormony, moc se v tom nevyznam, tak uvitam kazdou informaci☺
Aha, tak to je zvláštní :( Bohužel se v antiko takhle konkrétně nevyznám...Jen právě, že doktorka mi říkala, že ta Nyssiela je nízkohormonální...:(
Ahojky, tak pulka druheho platicka a opet ty stejne problemy, takze chte nechte budu menit, neni mi to prijemne a ani se necitim dobre, poboliva podbrisek jako pri ms a do te je teda jeste fakt daleko😕
Ahoj, tak to asi opravdu nemá cenu prodlužovat a bude lepší ji vyměnit 🙂
A muzu s jinou zacit hned po dohode s doktorem a nebo se musi dobrat puvodni do konce platicka a az potom zacit ta nova...😕
Tak to ti bohužel neporadím, takovou zkušenost nemám :( Ale doktor ti určitě řekne podrobnosti 🙂
Ahoj tak dnes jsem byla u dr...v podstate mi rekl ze dobrat kazdopadne cele plato a bud vyzkouset jeste treti mesic a nebo se vratit k puvodnim praskum Triquilar ktere jsem mela pred tehu (bez problemu) a po porodu (s lehkym spinenim od pulky cyklu az do ms) a kdyz by ani tyto nesedly tak pak je jeste moznost naplast (jsem bez zlucniku mozna mam problem se vstrebanim prasku) a kdyz ani ta ne tak pry zrejme budu patrit mezi asi deset procent zen ktere nesnasi hormony...telisko ani krouzek nechci...
Ahoj, tak to jsem myslela, že ti spíš navrhne úplně jiné prášky, vždyť na trhu je jich mraky...Než pořád špinit, tak to bych asi zkusila tu náplast a kdyby ani ta nebyla to pravé, tak...tak nevím no...Spíš by mě zajímalo, proč ti nenabídl prostě z více možností prášků....Ale snad ví líp než my 🙂
Me rekl ze uz nic jineho mi napsat nemuze protoze ten Triquilar ma nejvyssi hodnoty co muzu mit...no mam z toho hlavu jak patraci balon...je fakt ze dneska uz jen tak zlehka spinim (oproti minulemu mesici) tak zvazuju...jestli dat jeste sanci Nyssielle kdyz si udajne telo zvyka tri mesice a nebo ani nezkouset ten Triquilar a chtit rovnou naplasti...no je to jak zaseknuty gramofon ale vazne mi ten pristup prisel divny...
Aha, tak aspoň takhle, že ti to vysvětlil...Já kdybych byla na tvém místě, tak bych zkusila ještě ten třetí měsíc s Nyssielle a když by se to neupravilo, tak pak bych zkusila ty náplasti...A budeš vědět, že Ti opravdu nesedla 🙂
Taky se priklanim k tomu jeste ten jeden mesic ji zkusit...a kdyz pak nic tak naplast...a kdyz ani potom nic tak celibat☺
Ahojky tak jen rychle info ze spineni behem vcerejska uplne ustalo dneska zatim taky nic tak uvidime...trosku jsem se zklidnila...☺
Ahoj, teda, tak uvidíš 🙂 třeba je to už na dobré cestě 🙂
Ahoj tak tuto ha uz nikdy vice a vlastne ani zadnou jinou...za ty tri mesice krome spineni az krvaceni mam par kg navic pry jsem i vice vztekla a naladova...a to nemluvim o tom ze citim tlaky v podbrisku kazdy den a je to otravne...a ms byla silnejsi a delsi nez bez uzivani...takze za me bohuzel palec dolu😑
Dobrý večer, opravdu žádná neužíváte...😕