Ahoj mám takový dotaz já beru antikoncepci mám ji brát ještě 12 dní ale my za 14 dní jedeme se koupat (takže mi menstruace vychází bohužel na to) můžu vynechat 6 prášku za sebou? Abych dostala menstruaci dřív co mi to udělá/neudělá? Děkuji za odpovědi
Taky bych pokračovala dalším platem, proste budeš menstruaci odsuneě. Dělám to tak vždy když mi vyjde na dovolenou.
@martulka88 Dobře děkuji
@anezzik A když budu brát normálně dál 2 platičko tak nehrozí že bych dostala MS doufam?
@lentilka123456789 Nikdy se mi to nestalo. Ale já kolikrát si to posunula o třeba jen týden, nechala projít ms a pak dobrala zbytek plata. Může se brát klidně 3 plata a až pak nechat projít ms. Brala jsem HA 13 let s tím, že po 12 letech mi přestala fungovat, jak má. Původně jsem brala cilest a ten se přestal vyrábět. Takže mi dala jinou HA, ale u ní jsem špinila i během cyklu, kdy jsem brala antinu. Takže jsem to pak vysadila a i proto, že jsme chtěli mimčo.
@martulka88 Takže v půlce platička to mužu přestat brát počkám na MS a potom to platíčko doberu plus že začnu brát nový platíčko teda? A nebudu kvůli tomu mít nějak nepravidelnou MS?
@lentilka123456789 Ne, musíš vzít vždycky celý plato nebo podle příbalového letáku. Prostě budeš brát pořád tohle platí celý a pak hned další. Takže jeden měsíc to krvácení přijde protože neuděláš pauzu. Zkus si ten leták pořádně pročíst vypadá to, že o fungování antikoncepce nevíš nic. To nic ve zlým.
@lentilka123456789 Jak píše @5pajina55 - přečti si u své antiny, jak to má být.
Presne tak jak pise @5pajina55. Proste si neudelas tu 7 denni pauzu,ale hned zacnes brat dalsi platicko.
@lentilka123456789 Já jsem teda nikdy menstruaci nedostala - také jsem se bála ale ne nedostaneš.Prostě ji jenom odsuneš.
@lentilka123456789 Já jsem normálně pokračovala dalším platem. A až pak měla MS