Ahoj mamky, prosím radu, dostala jsem po šestinedělí antikoncepci Lamya...cca po 14 dnech jsem dostala MS která trvala 8 dnů fakt silné krvácení pak 2 dny nic a zas to vypadá že jí dostanu...bolest břicha, ledvin (klasika u mojí ms) no prostě děs...je to normální? Nebo ne? Díky
@pajulinkka @pipiii93 Tak to si holky dojdětě na gyndu.. mně doktor říkal, že když s tím budu mít problém ať užívám dva prášky místo ejdnoho neboať za ním jdu.... já to teda beru dva dny zatím, takk udivím, co mi bude dělat...
@pajulinkka @pipiii93 a holky, jakou jinak máte zkušenost s touhle antinou? Přibraly jste po ní? Nebo vám nějak ovlivnila náladu nebo chuť na sex???
@katiik nepřibrala jsem, nálada je občas na houpačce ale ještě aby ne když mám doma skoro 3 letého raracha a 2 měsiční slečnu 🙂 A chuť na sex mám pořád stejnou 🙂
@pajulinkka 🙂 tak to je fajn 🙂 doufám, že to budu mít taky v pohodě 🙂 díky za info
Ahoj. Mám na prodej Lamya dvě platka, 1ks za 120Kč. V lekarne stojí kolem 200kč a 3 kolem 550. Expirace do 07/2016.
Ahoj holky, mám jedno komplet celé, nové, neužívané balení 3 platíček antikoncepce Lamya. Možnost osobního vyzvednutí na Praze 3 anebo pošlu poštou, tu klidně uhradím. Pokud byste měly zájem, písněte mi zprávu. Děkuju. emoticon
@kesssu nemáš ještě?
@angellucka mas jeste?
@zuzanaterezka uz bohužel nee ☹
ahooj aj ja mam na predaj jeden a pol balicka ak by ste niektora mala zaujem 🙂
Ahoj, mám 2 balení této antikoncepce, přenechám za 300 Kč.
Ahooooj. Teď hledám na netu někoho , kdo má něco podobného a narazila jsem na tebe . Ještě ti to dělá ? Mám 3měsíce po porodu už přes měsíc mám antikoncepci LAMYA a každý týden mám menstruaci :( Nevím co to má znamenat jako ? ☹