Dobrý den. Před dětmi jsem užívala pilule hormonální antikoncepce. Teď po dětech bych potřebovala vymyslet antikoncepci znovu. Gynekoložka mi stále nabízí hormonální tělísko mirenu, ale co si o ní tak čtu, tak se ráda posouvá a nic moc dojem na mě neudělala.. nenormální tělísko taky nechci.. asi si zase vezmu nejspíš zase pilule.. holky, jakou antikoncepci používáte vy? Bojím se snížení sexuálního apetitu..
@sarka49 Já mám injekci depo provera
Já také nehormonální tělísko (s drahými kovy - stříbro nebo zlato). cena byla kolem 1200, první 6 let a druhé mám už asi taky 5.rokem. Hormony jsem nechtěla, jednak pilulky denně neuhlídám a druhak i z důvodu ekologie a životního prostřdí - hormony jsou už dost všude ve vodě, a mají nepříznivý vliv např. na ryby.. Když už, tak hormonální tělísko, ale to je zase i mnohem dražší (asi kolem 5 tisíc)
Holky, a to nehormonalni... Teda něco jsem o tom ještě , ale našla jsem to s mědi, že je to vlastně permanentní zánět... Ms se prodlužuje... Já ji mám teď 7 dní a dost silnou... Prostě nevím co vybrat...
@sarka49 s mědí je obyč, se stříbrem nebo se zlatem je více antibakteriální (protizánětlivé). Jako na začátku může být silnější a delší MS, ale pak se zase srovná. Mě se srovnala zpátky a možná časem i na míň asi po půl roce. U druhého tělíska už beze změny. Ale samozřejmě každý na tělísko reaguje jinak...
Mám Evru, náplasti.
Dobry den. Já používám prave Mirenu. Měla jsem ji už 5 let před otehotenim a žádný problém. Ted jsem nepravidelně krvacela, ale už i to se srovnalo. Mám poruchu krevní srazlivosti, muže to byt tím.