Antikoncepce. Jak shodit nabraná kila?

leeey
25. čer 2022

dobrý večer, chtěla bych se zeptat na to,brala jsem antikoncepci půl roku a dost jsem po ní přibrala. Nezabírá žádné cvičení vůbec nic,vůbec se mi nedaří schodit kila. nějakou radu prosím?

jana_zofie
26. čer 2022

@leeey zkusila jsi HA napred vysadit? Nejen tuto, i kdyby ti napsali jinou, uplne? Ale je pravda, ze me nakonec zustalo 5 kg kterych jsem se zbavila az po nekolika letech, po porodu, no...

krisstina93
26. čer 2022

Pokud to máš po antikoncepci, tak leda ji změnit nebo vysadit. Když je to hormonálně, tak nějaké cvičení moc nepomůže.

tasimia
26. čer 2022

@leeey a seš si jistá, že je to z antikoncepce? Když se mrknes na různé i lékařské články, tak všichni vyvrací, že by se z antikoncepce přibralo.
Hlavně si říkám, co by taková tabletka musela obsahovat, aby ti třeba přidala objem na stehně - nic ve zlem, ber to jako příklad.
Problém může být jinde.

tasimia
26. čer 2022

@leeey tady je to docela fajn napsáno https://www.zeny.cz/lifestyle/antikoncepce-a-pr... 😊😊

leeey
autor
26. čer 2022

Ano vysadila jsem antikoncepci aj jsem vyzkoušela jiné a nevyhovuje mi to. Tak už asi 5 měsíců neberu žádnou, tak uvidíme jestli to nějak půjde.Jinak vám moc děkuji❤

sorboni30
28. čer 2022

@leeey ja taky pribrala hodne po antikoncepci..tehdy mi bylo 20 let.
Pak jsem ji prestala brat a uz to nešlo dolu jak jsem si predstavovala.
Každopádně po letech jsem zjistila problem se stitnou zlazou.
Pak jsem sla k poradkyni na vyzivu, ktera mi pomohla shodit 22kg.
Každopádně zakladem pokud je clovek zdravy je jidlo. Cvičení ti zpevnuje telo, nezhubnes po nem kdyz do sebe budes rvat pečivo, sladke..
Pokud nebudes kazdy den behat a delat kardio..
Zjisti zda nemas zdr.problem a pak se zamer na zdravy životní styl. Pokud nebudes vedet jak, najdi vyzivovou poradkyni.
Jinak ja doma cvicila hodinu na orbitreku velkem.

leeey
autor
28. čer 2022

@sorboni30 moc vám děkuji určitě zkusim zjistit zda to není nějaký zdravotní problém ale děkuji.