Ahoj chtěla bych se zeptat zda tu některá měla nebo má antikoncepci injekci chtěla bych se zeptat na reakce účinky chtěla bych si ji dát ale strašně se bojím veškeré nemoci atd trpím úzkosti a krční páteři takže mám i nějaké zdravotní potíže jako závrať motání hlavy a hlavně co mě moc děsí aby mi nebylo na zvracení z toho mám fobií jinak děkuji za vaši každou radu
@petraaroman1 Já mám depo proveru a naprostá spokojenost.
@petraaroman1 nešla bych do žádné hormonální antikoncepce i kdybych byla zcela zdravá.....a na tvém místě už vůbec ne, protože jestli trpíš nějakou formou úzkosti plus máš jiné fyzické zdravotní potíže, tak HA může tvoje problémy zhoršit 😉
měla jsem Depo Proveru a nkdy vic, neustale špineni a krvaceni, kdy nevi kdy to začne a už nikdy víc, vysadila jsem a rok se srovnávala menstruace do pravidelnosti. a je to strašný svinstvo hlavně pro tělo
@hasara33 a co by jste mi doporučila
@petraaroman1 je nehormonalni antikoncepce
@petraaroman1 celibát 😅 ne vtip samozřejmě 😁😉 doporučila bych starý dobrý kondom nebo pesar plus třeba spermicidní gely 😉 jinak jsou možnosti jako nehormonální tělísko, ale do toho bych já osobně také nešla....jinak ještě se můžeš naučit pomocí měření bazální teploty vysledovat plodné dny a ovulaci a v tyto dny nesexovat 😉
@petraaroman1 mám nehormonalni tělísko po druhé a za mě top 👍 ale jak se říká 100 žen 100 zkušenosti každý musí vyzkoušet podle sebe ja zas bych nešla do injekci
@hasara33 co je pesar?
@petraaroman1 kondom pro ženy 😅 koukni na google 😉
@petraaroman1 pokud máte nějaké zdravotní problémi tak bych do toho nešla plno žen z toho přibira ,krvácí ,atd a to než tělo se toho zbaví jiné zas nemohou po tom otetonet atd mě je třeba dr vůbec nedoporučila