ahoj užíváte některá HA Evellien při plném kojení ? a máte ms ? Děkuji
@prostejina děkuji já začala po týdnu a půl špinit ... špinila jsem 3 dny a pak mi to zesílilo a až 4 den krvácím docela silně a vůbec to neslábne takhle jsem to neměla ani před těhu tak se bojim jestli není něco špatně a hlavně mi přijde že mám méně mléka
Ahojky já tuhle antikoncepci mam také, vlastně uz 6 mesicu a ms ani špinění se nedostavilo. Po prvním tehu jsem měla jinou a krvácení jsem měla snad měsíc v kuse tak jsem sla na gyndu a sestra mi řekla že jsem měla přijít dříve, že mi tamty prášky nevyhovují a napsala mi jinou 😊 takže kdyby to trvalo déle jak 7 dní tak určitě jdi na gyndu ať se zbytečně netrápís 😊
@semisovamys moc děkuji tak uvidíme snad to přejde
@barusak95 no já tedka spinim pres týden, dnes už trochu krev... Asi to je normální. Jestli cítíš min mlika, tak koj co nejvíc to jde. Mne takhle s první MS odešlo mliko, mala skončila v nemocnici (nepoznala jsem, ze nemám mliko, byla furt v pohodě, nebrecela a myslela jsem, ze se mi jen upravilo množství mlika) a těžko jsem se zas rozkojovala. Musela k nám pak docházet laktační. Pij caro, jestli můžeš tak mléčný výrobky, hoooooodne pij a pij i kojící čaje (moc dobrý je od weledy)
@prostejina mě malý taky právě zhubl kojim co to jde furt ho mám na prsu a když to jde tak odsávám nasadila jsem si homeo piju 3x denně kojo čaj snažim se jíst pít a k tomu má malý asi růstový spurt s laktační jsem to řešila a vidí to na spurt snažim se mlíko udržet co to jde tak snad se podaří .. ty si potom mlíčko měla nebo už se nevrátilo ?
@barusak95 vrátilo díky bylinkam, který mi nastartovaly laktaci 🙏 pomohlo mi, ze jsem s ni tak den, dva zůstala v posteli, byla jen v teplackach, takže jsem kojila tělo na tělo, i v leze jsem kojila, a když v sede, tak jsem si prsa mackala, jakoby po nich sjizdela, jak me naučila laktační. Malou jsem vážila před a po kojení a podle toho dokrmovala Nutrilonem takovou speciální metodou, při ktery mi stimulovala bradavky. Do týdne jsem se rozkojila nesjutecnym způsobem, už ji kojim jen z jednoho prsu a mliko bych mohla rozdávat. Odkud jsi? Kdybys býka z Brna, tak bych ti dala kontakt na LP, která mi fakt pomohla
@prostejina jsem od kolina tak to je super ze si se tak rozkojila a jakym zpusobem si dokrmovala ? Ja dokrmuji pres strikacku ale prijde mi ze maly nechce moc sat z te strikacky ze tadsi prso (kojim pres kloboucek)
@barusak95 az se malá probudí (spí na mne), tak ti to všechno nafotim a poslu do zpráv 🙂)
@prostejina dekuji si moc hodna
Kouká,že je diskuze starší, ale jen by mě zajímalo jak to dopadlo, beru tuhle antikoncepci taky a mám pocit, že malé (7m) taky zrovna nevyhovuje co se děje s mlékem. Když jsem kdysi mluvila s jednou laktační poradkyní říkala mi,že chuť mléka se nemění jen jeho průtok. Kojím teď častěji kvůli vedru, tak snad to stačí... Jinak menstruace se ještě nedostavila.
Take ji beru a MS mam spis slabou a co se tyka male (6m) tak mi mliko neodmita ale jsme na prikrmech kojim dvakrat v noci a behem dne kdyz si rekne ale myslim ze uz to ma spis jako piti ...me dostalo ze jsem za 1,5m pribrala 3,5kg asi si zajdu k dr at mi da jinou antikoncepci ...mate to taky nektera tak?
@radimek123 Také jsem po ní hodně přibrala , jen moje gyndařka mi řekla že to tím určitě není že jenom víc papám 🙂 . Gyndařku jsem změnila. Vím že papáním to nebylo, protože jsem byla v nemocnici na nemocniční stravě ,navíc jsem v té době víc omezila cukry kvůli prdíkům dcerky.
No ja toho taky prave moc nesnim nemluve o tom mala mi moc casu na to abych se najedla neda 😆 a spis dlabu zeleninu a i tak mazec proste 🙈 a beres neco jineho? ☺
@radimek123 jsem to vyřešila tělískem Mirenou a mám klid nemusím myslet na prášky 🙂
Taky me to napadlo no domluvim se s dr nebo budu mit za chvili 100kg 🙈😂 diky moc ☺
@radimek123 není zač. 🙂
Ahoj, já ji mám 🙂 MS jsem dostala hned v šestinedělí a co beru tuhle ha, tak MS nemám, spíš jen třeba trosilililililinku spinim, ale toho bych si ani normálně nevsimla 🙂