Ahojky holky,chtěla bych jsem se prosím zeptat po jak dlouhé době po antikoncepci depoprovera jste otěhotněly?sice máme 2 chlapečky,ale chtěli by jsme třetí dítko.než jsem šla do té antikoncepce tak jsme se snažili o třetí dítko 26 měsíců.antikoncepci jsem si nechala píchnout 9.9.14 a tak by mě zajímalo kdy můžu počítat s menstruací a po jak dlouhé době se mi zpraví cyklus a budu moct otěhotnět?děkuji 🙂
Měla jsem depoproveru kdysi,menstruaci jsem dokonce nějakou dobu neměla.Já už bych do toho nešla.Zkus si po vysazení vyčitit tělo,podle mě je to sajrajt.Dnes už bych do toho nešla,ale bylo to ze zdravotních důvodů.Teď čekám první mimčo,tu antikoncepci jsem měla před 8 lety,ale od té doby nic.
11 měsíců, s tím že po vysazení depoprovery jsem měla na 3 měs. klasickou HA-prášky, pro obnovu cyklu, po vysazení jsem otěhotněla za 11 měsíců.
Ja po pichnuti otehotnela 9mes. Tehotenstvi bylo hodne rizikove protoze jsem nekolikrat krvacela a nasli mi nador. Syn se narodil drive ale v poradku. Nador byl s nejvetsi pravdepodobnosti z te antikoncepce. Doktor rikal ze v Americe je uz daaavno zakazana. Tot ma zkusenost.