Antikoncepce. Co by mohl být za problém?

25. črc 2023

Zdravím .
Holky prosím má někdo zkušenost nebo radu ….
Po xxx letech jsem začala brát antikoncepci ( dr mi předepsal jednu ale ta mi opravdu neseděla takže jsme to nechali bez měsíc ať se cyklus napraví ) pak jsem měla dojít k dr aby napsal jinou nebo aspoň se domluvit nějak jinak co dal … jenže jsem tam nedosla a nechala jsem si přes gynlink napsat antikoncepci kterou jsem měla před těmi xxxx lety . Skvěle mi sedí žádné problémy . Jenže ….MS se mi teď vůbec nedostavila . V pátek jsem měla poslední prášek a pořad nic .
Nevíte někdo co by mohl byt za problém nebo ještě ji stále mužů dostat ? Vždy mi chodila 2-3 den po posledním prášku . Děkuji

autor
25. črc 2023

Ještě chci dodat že z neděle na pondělí jsem si zapomněla vzít prášek takže dva jsem si vzala v úterý ráno . S tím ze tedy sex byl v pondělí ( kdy jsem si ten prášek nevzala až v to úterý ) a neděle kdy jsem už neměla antikoncepci proběhl opět sex . Tak doufám ze jsem se pořad stále zachránila .

uzivatelkapetra
25. črc 2023

A ve tvém přívalovém letáku je, že si máš v případě, že zapomeneš si vzít dva prášky? Docela pochybuju a tam může být příčina.

autor
25. črc 2023

@uzivatelkapetra Jj je to tam pravě psáno

autor
25. črc 2023

@uzivatelkapetra Jestliže jste zapomněla užít HARMONET
Jestliže jste si zapomněla vzít tabletu v obvyklou dobu a nepřesáhlo to 12 hodin, vezměte si ji ihned, jakmile si to uvědomíte. Další tablety užívejte v obvyklý čas.
Jestliže jste si zapomněla vzít tabletu a uplynulo více než 12 hodin od obvyklé doby užití, nebo jste si zapomněla více než jednu tabletu, antikoncepční účinnost může být snížena. Jakmile si opoždění uvědomíte, měla byste si vzít poslední vynechanou tabletu, což může znamenat, že užijete dvě tablety v jeden den. Užívání tablet by mělo dále pokračovat v obvyklý čas

julie290
25. črc 2023

Pokud si zapomněla užít pilulku tak je třeba chránit dalších 7 dní neboli ochrana mohla být snížena. Pokud byl nechráněný sex tak šup udělej test pro jistotu

alice180
25. črc 2023

Já moc nerozumím tomu, proč přes gynlink? Proč si to nedoresila s doktorem

autor
25. črc 2023

@alice180 jelikož on chtěl pořad dávat jinou antikoncepci a zkoušet která mi sedne i přes to ze jsem mu říkala ze harmonet jsem brala a nebyly žádné problémy.

autor
25. črc 2023

@alice180 už jsem ho o tom informovala ze mám tu kterou jsem po něm chtěla .

autor
25. črc 2023

@julie290 vydržím ještě do pátku a jinak udělám . Děkuji

lencaa11
25. črc 2023

Pro svůj klid udělat test s nastavit si budík na pravidelnost HA