Antikoncepce Bonadea a necitlivost při sexu

baterie
21. kvě 2016

Ahoj, mám intimní dotaz. Začala jsem po druhém porodu brát HA Bonadea, teď jsem dobrala první platíčko. Měli jsme s manželem během toho měsíce sex asi třikrát a ani jednou se mi to nelíbilo, necítila jsem nic příjemného jako dřív, vyloženě jako bych tam dole byla mrtvá 🙂 Všude na netu čtu o nechuti k sexu, nebo nedostatečném zvhlčení, ale ještě jsem neslyšela o tom, že by se po jejím užívání snižovala citlivost vagíny, nebo jak to nazvat 🙂 Myslíte si, že je to možné? Nerada bych jí vysazovala zbytečně, ale takhle to rozhodně nechci 🙂

no_title
21. kvě 2016

Mě tohle dělala každá HA, sex při ní úplně nanic, akorát manžel si ho užil, ale já se těšila až bude konec a přemýšlela jsem, co budu dělat potom. Tu citlivost to ovlivnilo také, resp. na jednu stranu menší citlivost na pozitivní podněty, ale na druhou stranu větší bolestivost.

babuna
21. kvě 2016

Ahoj já to tak měla také ... celých 8 let užívání (dva druhy - Lyndinette a Vreya) ... před tím jsem mohla mít sex kdykoli a byl parádní pak jako by utlum (partnery jsem měla dva za celý svůj život a přesto, že ten první to ,,moc neuměl,, o tom současném se to říci nedá i přesto prostě stejné pocity jako máte vy) ... nějak jsem to přežila, ale abych si to pořádně užila musela jsem si dát ,,decinko,, nějakého alkoholu ... pak to jako by povolilo ... 🙂 🙂 hehe 🙂 snad někoho nepohorším :D ... po vysazení loni na podzim to byl rozdíl sto a jeden ... paráda prostě ! 🙂 v momentě kdy jsem otěhotněla - opět úplný útlum ... :D ... možná by pomohl nějaký stimulant - trocha vína, dobrá večeře nebo tak ... i doktorka říkala, že je to antikoncepcí 🙂 ... taky se děsím toho co bude po porodu :/ ... (navíc u mne je jiná antikoncepce např. kondom vyloučená - mám alergii :/ )

wampzee
21. kvě 2016

BOhužel je to tak....mám pocit , že po třech letech užívání HA se ze mne téměř stala frigidka....jakmile jsem ji brát přestala, za účelem snaženi se o mimčo, jsem sama sebe nepoznávala..už se k ní po porodu nevrátím....budeme se chránit jinak. A souhlasím s tím, že těhotenství má na mne taky dost antikoncepční účinek.. 🙂 jsem absolutně bez chuti...proto se těším na srpen.. 😀 respektive spíš na září... 🙂))

konekokira
2. čer 2016

Taky jsem brala Bonadeu... Totální nuda... Po vysazení to byla vážně divočina 😀