Antikoncepce Asumate, máte zkušenost?

prcek21
15. zář 2015

Ahoj holky, dnes mi doktor tuto antikoncepsi predepsal jako velmi setrnou ( pred tehu 10let jsem brala Jeanine a naprosto ok) a ze je to novinka... Ale jsem cetla na forech jen spis spatne zkusenosti( krvaceni, nevolnost, pribirani) . Muzete se se mnou podelit o vase zkusenosti? Dekuju

slecinka666
5. říj 2015

Ahoj. Cítím povinnost napsat také jednu recenzi, neboť sama jsem si ty recenze po předepsání četla a byla opravdu dost vyděšená a tak chci případné čtenářky trochu uklidnit. Beru sice jen 14dní, ale zatím vše v pořádku. Nejvíc jsem se bála měsíčního krvácení, jak píšou ostatní, ale menstruace normálně zmizela. Je ale fajkt že antikoncepci jsem pouze přesazovala. Chut na sex, ztracený při braní minulé antikoncepce se bohužel zatím nevrátil ale neztrácím naději. Jinak doufám že nepřiberu, to jsem si 'užila' už. Kdyby se cokoliv změnilo,dám vědět. 🙂

ludul
22. lis 2015

danou antikoncepci beru 3 měsíce - jsem bez MS bolestí, ale taky se mi skoro vytratila MS, začnu špinit předposlední den aktivní tablety, špinění trvá ca 4 dny, ale MS krvácení nedojde...snad je to ok, jsem 4,5m po porodu, tak snad nejsem znovu těhotná....

michaela486
7. led 2016

Ahoj, beru Asumate od září, doteď vše v pořádku. Ale minulý měsíc, jsem 3dny před neaktivní tabletou začala špinit,nevynechala pauzu a začala brát další platíčko, abych nedostala ms. Ale pořád špiním, je to slabé krvácení, trvá to už skoro 16 dní. Dnes jsem volala k dr. co s tím, prý to může být nachlazením. No nevim, prý pokud to nepřestane, mám dobrat platíčko a přijít pro jinou antikoncepci. Má některá podobnou zkušenost? děkuji

ludul
31. led 2016

tak jsem v půlce 6 platíčka a v půlce cyklu jsem začala krvácet a bolest břicha jako při ms - zítra volám mudr a uvidíme....

andreasemoradova
31. bře 2016

Dobrý den. Ve středu když jsem dostala ms ( 30.3.) jsem si vzala svou první pilulku Asumate. Ale pořád přemýšlím nad těma placebo pilulkama. Kamarádka mi říkala, že když to beru poprvné, že mám celé to jedno platíčko dobrat a pak v klidu začít druhé. Bojím se, jestli jsem to nějak nepokazila. Děkuju.. 😖

michaela486
1. dub 2016

Ty pkllacebo tam jsouprito,,aby jste brala neustalr lea nezapomela na ostatni pilule( nenasadila driv, ci pozdeji)

michaela486
1. dub 2016

Doufam, ze to prelouskate, ja ty dotykace nesnasim🙂)

martinkasi
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
tanajuhu
12. pro 2016

Ahojte! Chcem sa podeliť s mojou pozitívnou skúsenosťou s Asumate. Popravde som sa na začiatku veľmi zľakla keď som čítala ohlasy na ňu. Ja mám veľký problém s priberaním aj bez antikoncepcie tak som bola nervózna ako zareagujem. Asumate Už beriem mesiac a všetko v pohodičke. Schudla som bez diéty, menzes sa mi natiahol len o deň, libido veľké ako vždy :D a zväčšili sa mi prsia... huraáaa. Jediné čo sa zhoršilo je pleť. Ale to sa asi nespraví keď si zvyknem na hormóny. Takže za mňa 4,5 hviezdičky z 5.

martinkasi
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
brambuurka
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
terezapos
12. led 2017

Zeny mohla bych poprosit o radu? Doted beru azalii ale spinim dr mi napsal asumate muzu hned vzit nebo mam cekat? Dekuji

pikulinka1
18. led 2017

Dnes mam zacat brat prvu tabletku z driheho plata ale rozmyslam ze si ju asi nedam.Cely cas krvacam a zacala som mavat migreny co som nikdy nemala myslim ze mi praskne a to mi nepomaha ani ibalgin a to neprehanam!pred tromi dnami sa mi objavili vyrazky na nohe myslela som ze je to z novej avivaze ale isli sme na slovensko a vyrazka sa mi objavila aj na druhej nohe a dnes aj na ruke je mi strasne spatne.Cely den som nic nejedla a ani do seba nic nempzem dostat.Neviem co urpbot.Doktor vie o tom ze som krvacala pobedal ze mam zacat brat druhe platicko a ked budem kr acat ze mam okamzote prist a uvidime ze mi prida nejaky hormon ale to nevedel ze mam vyrazku bolesti hlavy atd...😖

kubistovailona
25. dub 2017

Ahoj, právě tuto antk. jsem dostala od dr a také mám potíže s krvácením častým- bolestmi břicha..a celkově se necítím dobře. jdu to řešit s dr...

blahova_andrea
17. srp 2017

@pikulinka1 pokud máš fakt migrénu, tak bych tam naklusala, že mám vedlejší účinky, že ji dál nechci, ať mi napíše jinou.

já ji dostala dnes. začnu brát s novým cyklem. tak jsem zvědavá. neberu ha snad deset a předtím to byla ta stará, takže zkušenosti nic moc, bojím se znovu hormonů. spoléhám na novější nízkohormonální verze a budu doufat, že sedne. budu se sledovat já, bude mě sledovat přítel a pokud se nám něco nebude zdát, ať už přibírání, migrény, frigidita nebo deprese...tak jdu okamžitě k dr. to řešit 😉

blahova_andrea
17. srp 2017

@slecinka666 ahoj. jsi s ní prosím pořád spokojená nebo jsi nakonec měnila? díky

terezapos
18. srp 2017

@blahova_andrea j je beru skoro rok a zatím vše ok (tuk tuk) ms mám 4 dny ale úplně slabou a migrény nebo přibírání také vůbec žádné 😊

blahova_andrea
18. srp 2017

@terezapos ježiši, jak já bych se po tobě chtěla opičit 🙂 já jen od konce kojení přibrala 3-4kg ☹ děsím se dalších ☹

kyspanek
Odpověď byla odstraněná
Zobraz