Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat začala jsem brát antikoncepci po 4 prášků jsem měla nechraneny styk s tím že se do mě přítel udělal, všude bylo psané na internetu že s antikoncepci jsem chráněni již první den kdy si ten prášek vezmu v první den menstrauci což jsem to tak začala brát... teď už budu mít platičko dobrane mám poslední prášek na dnešek.. už víc jak týden mám takový mírně pobolivani podbriskem jakoby bych měla dostat měsičky a chodím pořád na malou.. mám strach a dívny pocit jestli třeba můžu být těhotná.. chci se jen zeptat jestli některá z vás užívala antikoncepci a za jak dlouho ji to účinkoval popřípadě jestli se da i tak otěhotnět beru Lindinitte 20.. Děkuji za odpovědi
@martinececka bereš tu antinu teprve chvíli, takže bolest v podbřišku je normální.. a na malou chodím taky pořád, ale to asi nebude antikoncepci😂💪. Jinak pokud si začala užívat antikoncepci jak si měla, si chráněna první den. Jinak MS bolesti při dobírání platicka mám taky.
@martinececka pokud nechceš otěhotnět a máš z toho strach, tak by ses měla chránit i jinak..
@themuffin umíš číst? Beru Antikoncepci
@martinececka umím číst a vůbec jsem to nemyslela jako urážku. Bylo to myšleno tak, že se přece můžeš chránit i další formou antikoncepce pokud máš takový strach z těhotenství jak píšeš.
@martinececka Já měla sex po 6 prášcích a otěhotněla jsem. Jak je to možné nevím...
Většinou je antikoncepce hodne spolehlivá. Navíc pokud mas jen jeden vejcovod, pravděpodobnost otěhotnění se snížila na minimalne 75%. Málo kdy si vezme vejcovod vajíčko z druhé strany…vím o čem mluvím. Navíc ve většině případu se ovulace střídá…jeden měsíc pravý, jeden levý…ale taky to tak být nemusí. Já měla půl roku jen na prave straně a tam vejcovod nemám. Takže pokud chceš dítě, což chceš…jen chceš, abychom ti daly nadeji ze jsi těhotná…na 99% procent nejsi. Další otěhotnění bude těžké…
@alilali asi týžden som mala pocit ťažkého žalúdku. (Ale to bol asi stres)Styk kedy sa teoreticky mohlo zadariť bol pred 27 dňami. Mne týždeň po styku ms prišla . Test dnes ráno negatívny. Tak dúfam že to tehotenstvo nebude.
Ďalšia ms by mi mala prísť budúci piatok tak uvidíme.
Každopádne ďakujem za odpoveď 🙂
Ďakujem
Tak menštruacia prišla dnes a keďže posledný styk bol toho 16.7 a teda v pondelok ale to sme mali kondóm s prerušením čiže toho sa nebojím, čiže tehotenstvo môžem vylúčiť že? Test bol včera negatívny
@martinececka a jinak zapomněla jsem k tomu dodat miminko bych si moc přála jen mám strach prostě v únoru jsem byla těhotná ale mimodelozne tak že jsem přišla o levý vejcovod i o miminko.. Tak jsem se rozhodla brát nějaký čas antinu abych byla chráněna než se zas budeme snažit než ten strach zmizí