Ahoj holky,
6 let jsem brala antikoncepci Jeanine (nikdy jsem žádnou jinou neměla), letos v září jsem jí vysadila, protože jsem neměla vůbec chuť na sex a přisuzovala jsem to dlouhodobému braní HA, asi to i tak bylo, protože po vysazení opět vše v normě. V listopadu jsem otěhotněla, bohužel jsem před měsícem prodělala revizi pro zamlklé těhu. A teď přemýšlím jak se dále chránit, protože mimčo, když už to bohužel teď takhle dopadlo, tak následující rok-dva neplánujeme. Přítel sice s kondomy souhlasí, ale mě se do nich moc nechce. Bojím se, že pokud zase začnu užívat HA, tak se mi opět sex apetit sníží a to bych nerada.Proto přemýšlím zda přeci jen podlehnout a začít brát HA (ráda bych zkusila jinou, např.Yadine) nebo raději překousnout kondomy. Jak jste na tom s chutí na sex při braní HA?
Děkuji 🙂
ahoj, antikoncepce opravdu tlumí chuŤ na sex, lepší je symptotermální metoda, podlekteré se neučíš poznat, kdy máš plodné a neplodné dny 🙂
U mě HA taky snižovala chuť na sex. Naštěstí teď žádnou nepotřebuju.
ahoj, já jsem na tom byla stejně, brala jsem Jeanine a po vysazení HA jsem si uvědomila, že mi vážně tlumila chuť na sex, takže s ní už nechci znova začínat. Teď jsem těhotná, ale pak budu muset něco vymyslet.ahoj Jana