Ahoj, mela bych dotaz na snad zkusenejsi. HA beru cca 6-7 let, je mi 23. S pritelem jsme se rozhodli, ze doberu soucasne posledni platicko a pokusime se o miminko. Jako naschval jsem ale zapomnela vzit 2 pilulky 10. a 11. den (to se mi bezne nestava:() a dnes, tedy 13. den jsem to s hruzou zjistila a hned si ten 13. prasek vzala. Asi pul hodiny nato se mi spustilo krvaceni, jak si telo nejspis mysli, ze ma nastat menstruace. Ted ale vubec netusim, zda bude lepsi platicko dobrat a nebo prestat? Nejspis si tim cely harmonogram ale rozhazim a sance na poceti mimca koncem ledna asi zmizi :(. Diky za rady, zitra se chystam volat i na gynekologii, jen mi to stale ted vrta hlavou. ☹
Pokud zapomenes vzít dvě po sebe jdoucí pilulky tělo už to bere jako bys to dobrala a spustí se menstruace nevím jestli se ti zastaví po té 13te pilulce nebo se rozjede naplno ale pokud chceš otěhotnět tak už to neber.tělo se po antikoncepci dává do pořádku dost dlouho a může se stát že letos se ti ani otěhotnět nepodaří.samozřejmě někomu to jde hned ale já bych se bála protože hormony jsou ještě umělé z pilulek kor když jsi je brala tak dlouho....samozřejmě jen můj názor....já vysadila leden 2012 a otěhotněla jsem až 2014 po půl roce snažení od toho roku 2012 jsme nepoužívali ani ochranu nic a nic se nestalo a měla jsem problémy s tím ze jednou jsem menstruaci měla třeba 3x po sobe a nebo dva měsíce ji vůbec nedostala tak mi pichali hormony....hodně štěstí...
@valkyra222 Děkuji za názor! Dnes si již pilulku nevezmu ale zatím to vypadá, že menstruace se rozjíždí.. jinak já jednou HA přestala brát asi na 4 měsíce (chtěla jsem to vyzkoušet, ale měla jsem tak špatnou pleť - tu mívám špatnou i s HA, ale bez ní ještě horší - že jsem ji zas začala brát.. ) a během těch 4 měsíců jsem měla menstruaci jakžtakž pravidelnou.. tak uvidím 🙂
No ja bych radila přečíst návod. Bývá tam co když se vynechá 1 pilule a co když více jak 1.