Ahoj potřebovala bych poradit.... nit. tělísko mi bylo zavedeno před 2 měsíci.. a já stále krvácím.. když jsem byla u gyn, dala mi za zastavení lék pamba a řekla mi že jsem nedostala menzes ale prostě krvácím... po užívání léku pamba se mi krvacení zastavilo za týden a zas krvácím... znamená, že mi nesedí... nebo musím počkat 3 měsíce než si na to tělo zvykne..
Já mám Mirenu, zavádí se ke konci MS, mám ji od října a každý měsíc mám MS, předtím jsem pořád špinila.
Ahoj!Tak ja 3mesice intenzivne,ale fakt dost špinila,až krvacela.Ustalilo se to az po 6.mesicich a i pres to ,tak v polovine cyklu na 2dny krvacim,jak pri menses,pak to prejde,a pak nasleduje za 13dnu cyklus.Po 3mesicich se mi NT posunulo,začly ze me lezt ty dratky-vlasce,bylo kolem toho dost litani,ale pod UTZ mi ho usadily zpet a od te doby mam klid.Mam NT BEZHORMONALNi,mam lydemskou mutaci,takze mi nic jineho nezbyva,mozna je to jinak s hormonalnim NT!Ale jinak-nic móc,dlouhy menses,bolesti,PMS,kdybych mohla,vratim se hned k praškum,držte se!J
No ja ho treba po roce musela vytahnout, protoze jsem ms mela snad skoro porad.....ale ja jeste nemam mimco,tak mozna proto nesedelo.