Ahojky takže beru antikoncepci 24+4 a zapomněla jsem si vzít hned první prášek to bylo ve středu a v neděli jsem měla s přítelem přerušovanou soulož (z důvodu opet zapomenuteho prášku) Je vynechání hned prvního prášku velké riziko? Mám tu já nějaké riziko?
@l01991 normálně tolik nezapominam ale při 1. Zapomenutí jsem z nějakého důvodu měla vyply svůj budík na to a při druhem jsem odjela a jak to bylo nové balení tak jsem to zapomněla sbalit s sebou. Jinak vím ze přerušovana souloz není dobra ochrana ale přece jen zapomenuti nebyl 1. týden a u 2. týdne píšou ze ochrana není nutná
Myslím že by se stát nic nemělo,jen to ber tuž ak jak to má být 🙂 a asi víš ale pozor na Antibiotika (pokud někdy budeš mít),snižují účinnost.
@l01991 ano ano letacek mám nacteny
Leták je jedna vec tělo je druhá věc a to se chová úplně jinak než leták 🙈 tak že možnost je vždy když se zapomene prášek ...
@lencaa11 tělo funguje na určité bázi podle které je ovlivněn letacek takže myslím ze letacku se dá věřit a selhání je minimální
Tak letáček jede si svoje je to psané podle určitých procent atd to samé jako jedné ženě zabere prášek PO a druhé ne to samé je u ženy z HA kde jedne se nic po vynechání nestane druhé ano 😉
Nevim ale co bych ti poradila tak jinou antikoncepci než prašky když zapominaš.... a ne,přetušovany sex není záruka... já mám nehormonální tělísko a nemusìm nic řešit...