syn 2,5 roku se vcera zapotil a deda ho vysvlekl z mokreho a nechal jen v plandave mikine. zjevne mu pritom prostydl. syn ma zvetsenou slezinu je ve sledovani detske kliniky. Zvetesna slezina je zrejme z dusledku bakterialni strevni infekce - nesmi byt nemocny aby nebylo pristi mereni sleziny zkreslene. poradte prosim cim mu mohu tu rymu zastavit. Dekuji Martina
napařit ve vaně a do teplýho oblečení-plus jednodenní předávkování vitamínem c
Nám pomáhá oscilococcinum, dáš mu to párkrát za den a za dva dny je po problému. Nemusíš ani celou dávku, já mám jednu tubu min. na 5 x.
@zickemartina já plně souhlasím s @kukukuku .. zrovna v pátek mé dceři začala rýma, bolest hlavy zvýšená teplota... Hned jsme nasadili oscilococcinum, dáváme tři ampulky denně (ale my už máme 6 let) a nepotřebovala ani jednou sirup na teplotu, v noci nemá plný nos, smrkala trošku jen ten pátek a dnes už je fit jako rybička! opravdu doporučuji! dávám jim to přes podzim zima jednou týdně preventivně a super! 😉
tak rymu stale mame a homeopatika pry nevadi, po radach doktoru jsme opet nasadili imunoglukan, sanostol sirup, davam oscilococcinum 3xdenne, coryzalia 5x denne a paralen na spani v poledne a na noc. na noc potom jeste aerius. cecko v bonbonkach z lekarny. pije cerstvej most. tak uvidime jak nam to rychle zmizne. a na sono sleziny budeme asi muset jeste jednou pokud se nezmensi, stim jsem se jiz smirila.
Diky za rady holky
hodně vitamínu C, např jablíčka, čerstvě vymačkaná ovocná šťáva nebo do pití dát čisté céčko z DMka. jestli ti vypije tak nějaký bylinkový čaj při nachlazení, rýmě, např tymián. lehká strava, dobře větrané pokoje, já bych dala i krátkou koupel v teplé vaně třeba s borovicovým éterickým olejem.