Zdravím všechny 😊
Chtěla bych Vás poprosit o kontakt na léčitele, se kterým máte pozitivní zkušenosti. Už dva roky po psychickém kolapsu bojuju s OCD, panikami, depresi a vsim co k tomu patri. Nejhorsi je ze, driv jsem zila uplne normalni zivot a o to me to vic trapi...jakoby nerozumim co se pokazilo...snazim se bojovat, ale nekdy je to moc narocne. Posledni dobou me trapi pocity neskutecna, jak kdyby se mi to jen zdalo. AD jsem pozvolna vysadila, byla ze me chodici zombie - rada bych to zkusila alternativni lecbou. Budu moc vdecna, za jakekoliv zkusenosti a popripade kontakt na nekoho.
Dekuji moc a preji krasny vecer! 🤗
a chodíš někam na terapie, které by ti pomohly najít příčinu? AD jsou jen pomůcka, to hlavní, je práce na sobě. Je tady fajn skupinka https://www.modrykonik.cz/group/5505/, radíme a podporujeme se navzájem. Držím palce.
Ja pozorovala zajimave zmeny v psychice po kraniosakralni terapii..
Ahoj, napíšu svoji zkušenost. Měla jsem zdravotní i psychické problémy - alergie, ekzémy, trávicí potíže, deprese, sklony k sebevraždě, agrese. Věřím, ze vše lze vyřešit, tak jsem soustavně hledala, co mi pomůže. Chodila jsem k léčitelům, na kineziologii, regresi, Joalis, zkoušela různé meditace, homeopatii, autopatii. Každé z těchto sezení/technik udělalo svoje. Každý má svoji cestu, která je originální. Co funguje jednomu, nemusí pomoct druhému. Hlavně ale nepřestávat hledat. První výrazný pokrok jsem zaznamenala po autopatii, kdy téměř zmizely fyzické potíže. Další výrazný posun nastal ve chvíli, kdy jsem začala studovat kineziologii (kurzy jsou asi 20x účinnější než terapie u kineziologa) a zároveň začala jezdit k terapeutce do Svitav, která dělá metodu A4M. V tu chvíli nastal zásadní obrat. Psychické potíže jsou pryč, mám zdravé sebevědomí, sebelásku. Kvalita života o 400% lepší, bez nadsázky. Ne že by nebylo co řešit, ale už vím, co mi rychle pomůže.
Zkus ty kapicky, Bachovy essence, je nekolik stranek, popises problem, prip. osobni konzultace.. drzim palce