Ahoj ženy,
mám nejúžasnějšího manžela na světě. Je skvělý a je pro mě vším. Potřebuji mu pomoci a vlastně i sobě, ale už nevím jak. Už dlouho se snažíme o rodinu. Bezúspěšně. Manžel má zhoršený spermiogram, ale není to žádná tragédie. Všechna další vyšetření jsou zatím v pořádku. Myslím, že největší problém je v manželově hlavě. Absolutně to psychicky nezvládá. Tak moc chce až to nejde vůbec. Nedokáže vypnout, nemyslet na to. Jak mu můžu pomoci? Co pomůže odstranit psychický blok v hlavě? Děkuji 😊
@szuzia psycholog?
Bachovy esence. Ale namíchané na míru.
@zelenaesmolda K tomu v životě nepůjde.
Když nechce k psychologovi, tak co třeba nějaká knížka z oblasti osobního rozvoje nebo na téma, jak zvládat stres? Třeba si tam najde něco, co ho inspiruje, aby si zpracoval v sobě citlivé téma.
A koupila bych mu nějaké vitamíny, aby měl dobré spermie, byla tady nějaká diskuze, že někomu vyšel katastrofální spermiogram a po druhé to bylo ok 🙂
Jsou ženy, co otěhotněly, když to přestaly řešit. I když rodinu moc chcete, tak nepomohlo by mu třeba, kdybyste to přestali hrotit? Někde v jádru duše byste si měli uvědomit, že nejste méněcenní, když nemáte dítě. Dítě přijde ve správný čas.
Kraniosakrální terapie
Kineziologie.
Ale je třeba si dobře vybrat... Já měla problém se svěřovat u psychologa a při kineziologii "mluví" svalové napětí... 😉
Mně hodně pomohlo holotropní dýchání. Je to teda psycholog, ale takový maskovaný 😀.
Dopřát si dostatek klidu a pohody, beru i macu, brusinky a ostropestřec na pročištění organismu. Co vy?
@szuzia zamestnat hlavu, takze pokud to jde vylety, vecere, konicky.. Zkusit presunout myslenky jinam.. V pripade ze by nepomohlo toto, tak mozna zkusit odbornika..