Odstranění psychických bloků. Co by pomohlo?

szuzia
21. únor 2021

Ahoj ženy,
mám nejúžasnějšího manžela na světě. Je skvělý a je pro mě vším. Potřebuji mu pomoci a vlastně i sobě, ale už nevím jak. Už dlouho se snažíme o rodinu. Bezúspěšně. Manžel má zhoršený spermiogram, ale není to žádná tragédie. Všechna další vyšetření jsou zatím v pořádku. Myslím, že největší problém je v manželově hlavě. Absolutně to psychicky nezvládá. Tak moc chce až to nejde vůbec. Nedokáže vypnout, nemyslet na to. Jak mu můžu pomoci? Co pomůže odstranit psychický blok v hlavě? Děkuji 😊

keksik002
21. únor 2021

@szuzia zamestnat hlavu, takze pokud to jde vylety, vecere, konicky.. Zkusit presunout myslenky jinam.. V pripade ze by nepomohlo toto, tak mozna zkusit odbornika..

szuzia
autor
21. únor 2021

@keksik002 Stavíme barák, takže hlavu zaměstnanou má. Podobný problém už jsme řešili na začátku vztahu. Tehdy šel k odborníkovi a dostal prášky, které mu ,,hlavu úplně vypli,,. To bohužel ale není úplně vhodné řešení když se člověk snaží a mrňouse.

keksik002
21. únor 2021

@szuzia to je jasne, myslela jsem to tak, ze by treba pomohlo par sezeni s tim, ze by si tam jen popovidal a ujasnil co a jak.. Muzete chodit i spolecne, rohodne neresit leky.. ;)

mamikry
21. únor 2021

@szuzia Zkusila bych treba aromaterapii, dechova cviceni, nebo nejakou formu relaxace, masaz atp.

szuzia
autor
21. únor 2021

@keksik002 Joo, to mě taky napadlo. Manžel je strašně uzavřený. Moc nemluví. Všechno v sobě dusí. Člověk aby z něho všechno páčil. Děkuji 😊

szuzia
autor
21. únor 2021

@mamikry Děkuji. To zní dobře. Určitě vyzkouším 😉

zelenaesmolda
21. únor 2021

@szuzia psycholog?

hejluc
21. únor 2021

Bachovy esence. Ale namíchané na míru.

szuzia
autor
21. únor 2021

@zelenaesmolda K tomu v životě nepůjde.

szuzia
autor
21. únor 2021

@hejluc O těch už jsem slyšela. Asi by stálo za to to zkusit. Děkuji 😊

levandule_k
22. únor 2021

Když nechce k psychologovi, tak co třeba nějaká knížka z oblasti osobního rozvoje nebo na téma, jak zvládat stres? Třeba si tam najde něco, co ho inspiruje, aby si zpracoval v sobě citlivé téma.

A koupila bych mu nějaké vitamíny, aby měl dobré spermie, byla tady nějaká diskuze, že někomu vyšel katastrofální spermiogram a po druhé to bylo ok 🙂

Jsou ženy, co otěhotněly, když to přestaly řešit. I když rodinu moc chcete, tak nepomohlo by mu třeba, kdybyste to přestali hrotit? Někde v jádru duše byste si měli uvědomit, že nejste méněcenní, když nemáte dítě. Dítě přijde ve správný čas.

kajalka
22. únor 2021

Kraniosakrální terapie

anguly
22. únor 2021

Kineziologie.
Ale je třeba si dobře vybrat... Já měla problém se svěřovat u psychologa a při kineziologii "mluví" svalové napětí... 😉

merope
22. bře 2021

Mně hodně pomohlo holotropní dýchání. Je to teda psycholog, ale takový maskovaný 😀.

marketanova
24. bře 2021

Dopřát si dostatek klidu a pohody, beru i macu, brusinky a ostropestřec na pročištění organismu. Co vy?